Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kis aprósággal tudnám meglepni a páromat (barátomat)?
Gondolok itt arra, hogy szinte mindig írok neki kis lapokra üzeneteket, gondolatokat, és vagy odaadom neki őket, vagy legutóbb például eldugtam 1-1-et a szobája minden egyes kis szegletébe/munkás ruhájának a zsebeibe.
Szoktam neki csokikat venni, vicces (/szerelmes) öngyújtókat...
Nem tudom mivel tudnék egy kis újdonságot belevinni ezekbe a kis meglepetésekbe. :( Valakinek lenne esetleg ezekhez hasonló ötlete/tapasztalata?
(csak hétvégente szoktunk találkozni, néha az is előfordul, hogy csak 2 hetente jön össze)
Kettes, ne legyél undok, nem kell leszólni mások szokásait. Szerintem ez nagyon is aranyos dolog. :) Kis apróságok, de akkor is nagyon figyelmes és kedves gesztusok, kifejezi a szeretetét és hogy gondol a másikra. Nem csak akkor, amikor valami különleges alkalom van, hanem mindig. És amúgy meg, ha a lány is szereti ezeket a kis ajándékokat, akkor nem hiszem hogy kidobná az üzeneteket. Biztosan elteszi emlékbe az összeset.
Egyébként nincs ötletem, hogy mit lehetne még, de szerintem ezek nagyon aranyos dolgok. :)
Megkell tanulni értékelni az apró "fecniket" is akár.:)
Akármilyen meglepő az én barátom minden egyes darabjának örült, és a legrégebbi sincs kidobva. Mind a ketten 'gyűjtjük' őket. Hihetetlen lehet, de sok erőt tud adni 1-2 ilyen üzenet, gondolat akkor, ha ne adj isten huzamosabb ideig nem tudunk találkozni. :) Szerintem nem korhoz kötött.
Cuki, formázott vagy feliratos ételek. Saját kézzel készített kis picike ajándékok. Mini versek.
Mini képregények amiket te rajzolsz.
Szív alakban kivágott és befestett fecnik itt-ott elejtve v eldugva.
Random megjelenő gumicukrok.
Közös fotók piciben kinyomtatva. Szintén random helyekre kirakva.
Csak ereszd el a fantáziádat ❤😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!