Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan célozzak rá finoman, hogy örülnék ha a barátom néha meglepne egy-egy aprósággal?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 22:23
1/12 anonim válasza:
Nem célozgatni kell, hanem őszintén elmondani az érzéseidet.
2/12 anonim válasza:
Célozgatás rég rossz, nem biztos, hogy leesne neki, nem azért mert buta vagy figyelmetlen, hanem nem egyértelmű. Mond meg neki egyenesen.
3/12 anonim válasza:
Mond meg neki egyenesen, őszintén.
De te is vegyél (vagy tegyél azonos mértékű gesztust) néha, mert egyoldalúan elvárni ezt úgy, hogy te nem viszonozod - nem helyes.
4/12 anonim válasza:
És úgy jó lenne, ha megmondod és azért vesz?
Szerintem ezek a dolgok olyanok, hogy nem kellene elvárni, mert szerintem ez az egyenesen mondd meg sem jó, mert az az egész spontaneitását elveszi. Szóval én biztos nem mondanám, mert akkor innentől soha nem tudhatod, hogy mikor nem azért vesz, mert mondtad.
Amúgy te volt, hogy így vettél neki valamit?
5/12 anonim válasza:
Kedves barátnöm! A régi barátnöm most szült két gyönyörü ikerlányt. Én vagyok az apa. Vegyük magunkhoz öket! (Két aproság. Meglepetés!)
6/12 anonim válasza:
Elég baj, hogy erre célozni kell. A barátodnak magától kellene gondolni a kedveskedésre. Persze te is megtehetnéd ezt az ő irányába. De mivel ő a férfi, ezt neki kellene kezdeményezni. Szerintem vmi ratyi sóher bunkót fogtál ki.
7/12 anonim válasza:
"De mivel ő a férfi, ezt neki kellene kezdeményezni."
A nőnek pedig a konyhában a helye, mi? Nem kicsit elavult gondolkodás.
8/12 anonim válasza:
Ha ő nem az a típus, akár fejre is állhatsz, akkor sem fog meglepikkel elhalmozni.
9/12 anonim válasza:
Vannak ilyen tesztek, amikből kijön, hogy kinek mi a szeretet nyelve. és ebben van ilyen is, hogy ajándékok asszem!! azt töltsétek ki együtt :D
10/12 anonim válasza:
A kieroszakolt meglepetesnek ha te orulni tudsz, jo neked. Magatol nem jut eszebe, nem ilyen tipus. Mas meg lehet egy onzo szemet akar, csak mondjuk szeret ajandekozassal kegyet gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!