Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott egy ilyen apróság miatt?
De akkor mit háborogsz?
Nem kell gyerekes nő, állat lakásba kizárt, stb... Akkor olyannal nem ismerkedsz.
Ilyen egyszerű az élet!
Nekünk is mindig a kertben éltek a kutyáink gyerekkoromtól fogva, mégsem jelentenék ki olyat, hogy kutya vagy macska nem való lakásba.
Egyrészt nem gondolom így, de ha netalán így gondolnám, akkor is lenne bennem annyi érzelmi intelligencia, hogy nem vágom az arcába olyan embernek a saját szubjektív véleményemet, aki állatot tart a lakásban (még akkor sem, ha az életben többet nem látom, nemhogy ráadásul még így, hogy ismerkedni akarnék vele.)
Ha ilyen felfogásom lenne, mint neked, akkor történetesen életem legjobb párkapcsolatát szalasztottam volna el egy olyan férfival, aki befogadott egy sérült kóbor cicát, akinek soha nem lett meg a gazdája, azóta vele él, hol kint a kertben, hol a házban.
Ha mérlegre teszem, hogy hogy mennyire boldog vagyok vele, meg hogy mekkora probléma, hogy néha macskaszőr tapad a ruhámra, szerinted merre billen el a mérleg nyelve?
Nyilván jogod van elfogadhatatlannak tartani más állattartási szokásait, de akkor ne csodálkozz azon, hogy a lány egyértelművé tette, hogy nem téged keres.
22,es
Nem utálom ezeket az állatokat, sőt a macskát kifejezetten aranyosnak találom, és párod is jó ember hogy egy sérült kóbormacskát vett gondozásba(ahelyett hogy félmillióért vett volna egy "fajtatiszta" macskát mert az a trendi)
De akkor sem tudom elfogadni hogy bent éljen, mert szörös mindenhol, és bizony szaga is van aki bent tartja.
A macskáim nem büdösek. Ha rendben vannak tartva és a környezetük is, akkor nincsen szaguk. Időnként fürdetve is vannak, ápolt a bundájuk is. Nagyon szépek. Jobb illatuk van, mint elég sok embernek.
Semmilyen szaguk nincs.
Pedig soha nincsenek fürdetve. A WC-jüknek sincs szaga, a szilikát kristályos alom minden szagot magába zár, és rendesen van az alom tisztítva is.
"De akkor sem tudom elfogadni hogy bent éljen, mert szörös mindenhol, és bizony szaga is van aki bent tartja."
Értem, hogy így gondolod, meg el is fogadom, csak azt nem értem, hogy ennek ellenére akkor miért gondolod, hogy
1) a lánnyal gyökeresen eltérő álláspontotok ebben a kérdésben "apróság"
2) miért nem látod be, hogy nem eleve nem illetek össze
3) miért csodálkozol azon, hogy ha az érzéseibe gázoltál bele a véleményeddel, akkor ő meg a te érzéseidre nincsen tekintettel a továbbiakban.
Se a párom macskájának nincsen szaga, se annak a két barátnőmnek a macskáinak, akik lakásban tartanak cicát.
Pedig voltam már hozzájuk nagyon közel. Pont az jutott eszembe a kijelentésedet olvasva, hogy örülnék, ha ezt minden embertársunkról is elmondható lenne, akinek már éreztem a testszagát ennél jóval nagyobb távolságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!