Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legjelentéktelenebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legjelentéktelenebb apróság, ami miatt összekaptál a pároddal, és akár komolyabb veszekedés lett a vége?

Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem zártam be az külső ajtót éjszakára. (hozzátenném, hogy dupla ajtós, a belső ajtót bezártam, a kapu bezárva és kamerával illetve riasztó rendszerrel volt felszerelve a ház)

Ott lett vége a kapcsolatnak.

Ő szakított.

2020. dec. 3. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Volt egy barátnőm, aki apróságok miatt is tudott hisztizni. Igazából sosem az ok volt a kiváltó, hanem az, hogy eleve épp olyan időszaka volt.

Egyszer pl. mondtam, hogy figyeljen a kutyára, mert épp csinált valamit, nem figyelt és kiabált egyet.

Komoly veszekedés meg nálam nincs. Ha valakivel veszekednem kell, elköszönök tőle. A párkapcsolatot nem valami pankrációnak használom.

2020. dec. 3. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szövegíró vagyok, otthonról dolgozom

Párom hangosan telefonál ami engem szövegíras közben nagyon zavar.

Mikor haza jött mondtam neki h legyen tekintettel ram határidőm van. Mondta ok.

15 perccel késő az érkelyen hangosan telefonált, az erkély mellett van a dolgozó asztalom, pont oda nyilik az ajtó. Orditas csapkodas lett, haza költöztem anyámékhoz 3 napra.

2020. dec. 3. 23:56
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Hat hónapos kapcsolatnál a barátnőm megmutatott nekem egy előadást a YT-n. kb 1 óra volt. A szerelem kémiája Bagdy Emőkétől vagy valami hasonló.

Az egész előadás alatt arra sikerült rájönnöm, hogy nem is szeretem a barátnőm vagy legalábbis nem úgy, ahogy kéne. És rosszul éreztem magam emiatt. később ezt próbáltam megoldani és boncolgattam, hogy mi is a probléma, de akár mennyire boncolgattam annál jobban csak megvilágosodtam, hogy igazából szakítanom kell, mert rossz az, hogy együtt vagyunk.

Az előadás megnézése után 3 napig veszekedtünk, aztán kb 10-12 nap szünet, után szakítottam, de "rávett", hogy maradjak vele, aztán 3 hétig bírtam még és megint szakítottam, mert kérdezgette, hogy szerintem javult-e azóta a kapcsolat. És én pedig megmondtam, hogy nem. Sőt nekem rosszabb még annál az állapotnál is, mint amikor én már szakítottam.

Gyakorlatilag az egész abból indult, hogy ő cukin meg akart mutatni egy szerelemről szóló videó anyagot.

2020. dec. 4. 00:00
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Nem hozott nekem inni...

Nagyon fáradt voltam és már az ágyban feküdtünk alváshoz készülve, megkertem a párom hozzon nekem inni.

Persze ő (sem) volt hajlandó kimenni a konyhába én meg kiakadtam, hogy minden nap hajnalban kelek vele mert akkor indul dolgozni, csinálom neki a reggelit stb és én ennyit nem kérhetek tőle....

Amig el nem aludtunk vitatkoztunk ezen, de reggelre már szent a béke 😁

28/N

2020. dec. 4. 07:15
 6/7 anonim ***** válasza:

állandóan nedves kiskanállal nyúlt bele a cukorba mikor kávét ivott és ilyen kis barna kávés gumók maradtak benne, gyűlöltem

kidobtam a dobozt és ilyen öntőset vettem helyette

2020. dec. 4. 08:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mennyire számít, de várandósan (24 hetesen) volt olyan, hogy este 2 óra forgolódás után, mielőtt elaludtam volna, férjem elkezdett mocorogni, horkolni és csikorgatta a fogát. Újabb néhány óra forgolódás, majd mikor kelt hajnalban, sírva a fejéhez vágtam, hogy nem tudok tőle aludni és annyit nem képes tenni, hogy időpontot kér a fogorvoshoz.

Konkrétan bömböltem a párnámba, mint egy hülyegyerek, szegény férjem pedig annyira igyekezett megvigasztalni, hogy majdnem lekéste a buszt. Hálát adok az égnek, hogy olyan férfit sikerült találnom, aki tolerálja ezeket a "terheshisztiket". (Mondjuk így visszagondolva azon is csodálkozom, hogy ilyenkor nem küldött el az anyámba)

2020. dec. 4. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!