Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme még folytatni? 2 hete folyamatos veszekedés megy, ő nem képes beismerni hogy hibázott, ebben az esetben én meg nem tartom magam hibásnak
Mindegy a story. De van értelme még küzdeni, ha ilyenek vagyunk? Nem tudjuk ezt megbeszélni? Ő csak azt hajtja, hogy nem hibás, és az én részemről ugyanezt érzem. 2 hete szinte csak veszekszünk ezek, újra és újra előjön és mindig összekapunk rajta.
28F, 26N
A story röviden: munka, külsős elfoglaltság miatt a barátom nagyon elhanyagolt az utóbbi időben, én észrevettem, szerinte pedig semmi sem változott. Hogy ugyanannyit alszunk a másiknál. Igen, de eddig mindig jött vagy mentem már délután, rögtön munka után, most meg eddig 9-10 körül, az utóbbi időben meg pont 8ra. Meg eddig minőségi időt tudtunk eltölteni, mindig mentünk valahová, sétálni, nem pénzbeli dolgokra értem, és mostanában meg csak döglünk a kanapén a tv-t bámulva, vagy nyomja a telefonját, de nekem meg ezer év után válaszolgat.
Kb ilyeneken. Ő tagadja hogy így lenne, nem ismeri be hogy elhanyagolt, nekem meg ez borzasztó rosszul esik. Emiatt mennek a viták mostanában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!