Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sírva fekszel le aludni a barátod/barátnőd mellet este, a folyamatos veszekedések és megbántások miatt, és ő nem is foglakozik vele hanem simán elalszik, az már a kapcsolat végét jelenti?
Most felidéztem a legutóbbi párkapcsolatom, ahol a barátnőn kiba szott idiótaságok miatt volt képes elsírni magát.
A férfiak miért sírnak ritkábban, mint a nők? A nők miért nem képesek erre a bravúrra?
Mert a két nem eltérően működik, micsoda meglepetés.
Kérdező, én anno mindig egyedül sírtam ki magamat, mert ez a mellette hüppögök erősen érzelmi zsarolás szagú...amúgy elképzelhető hogy vége, ja.
7
6-os vagyok. Plusz neked. Ez a helyes hozzáállás. En is tudom hogy a két nem nem egyforma. Én is szoktam sírni. Egyszerűen csak +1 neked hogy te így állsz hozzá.
#6 Ne biztasd erre a nőket.. Nem véletlen, hogy a pasik vezetik az öngyilkossági statisztikákat. Inkább tanulnátok meg ti is normálisan megélni az érzelmeiteket.
És kérdező, ez tényleg a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!