Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az folyamatos, és beteges féltékenység érzés ellen?
Rá kell jönni, hogy mi az oka. Lehet, hogy a párod nem közvetíti feléd eléggé, hogy a legszexisebb és legcsodálatosabb teremtmény az életében? Lehet, hogy nem érzed eléggé, hogy ő mindig ott van/lesz neked és hogy egy különleges személy vagy az életében? Nekem akkor múltak el az ilyen bizonytalan gondolataim, érzéseim, mikor a páromon egyre jobban éreztem, hogy mennyire szeret és tetszem neki.
Szóval a tippem: gondold át a kapcsolatodat ezen a síkon, amit fentebb írtam, és vedd számba a vonzó tulajdonságaidat. :)
Ha meg más jobban érdekli, akkor mi van? Akkor ebből tudod, hogy nem ő számodra az igazi és ő egy komolytalan jelentkező. Aki igazán szeret, azt meg le sem tudod lőni magad mellől. Erre gondolj. ;)
25/N
Pszichológus tud segíteni, mert ez nem normális.
Első: nem közvetíti *ELÉGGÉ*, hogy ő a *LEGSZEXISEBB* és *LEGCSODÁLATOSABB* teremtés az életében? Te jó ég nagyon csöpögősre sikerült ez, az emberek nem azért vannak a párjukkal, mert őt gondolják a legszexisebbnek a világon! Az, hogy valaki egy féltékeny élhetetlen p*csa az nem a másik hibája, amiért nem hazudja le neki a csillagokat az égről! Le kéne szállni a földre, Ms. legszexisebb.... A szerelemnél vannak sokkal fontosabb dolgok, amikért megéri együtt maradni a másikkal, de erről nem szól a romantikus irodalom. Dühítő ez a tini locsogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!