Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom aggódni vagy csak eltúlozom?
A lánnyal állítólag még barátok, de csak neten beszélgetnek néha...
Ő sokkal szebb mint én, csinosabb, több barátja van, "híresebb" és menő. Én ha úgy nézem egy senki vagyok hozzá képest. Mindig feltölt magáról egy csomó szebbnél szebb fotót. A
A barátom régebben próbálkozott nála, odavolt érte az én meglátásaim szerint, de a csaj csak barátként tekintett rá végig aztán énis megjelentem a képben és összejöttünk.... Állítólag a csajnak is már van barátja, de attól még aggódom.
Nagyon ritkán ránéz a barátom a facebookos oldalára és megnézi a blogját.
Van miért aggódnom szerintetek?
Megjegyzésképpen, a barátom nem ad okot az aggodalmamra mégis bennem van és egyébként minden rendben van kettőnk között és régebben amikor rákérdeztem, mondta hogy már nincsenek érzelmei felé, de félek csak megnyugtatásképpen mondta ezt nekem.
A barátom haverjai se értik miért aggódom emiatt.
22L a barátom 23F
Köszönöm, hogy elolvastátok és előre köszönöm a kommenteket.
Megértem, hogy aggódsz, de felesleges
Gondolj arra, hogy a barátod veled van és nem vele!
Veled jött össze!
Nem a facebook népszerűség a mérvadó
Ha azon agyalsz, hogy "szebb és jobb nálam" akkor nagyon sz***r életed lesz a jövőben!!
Téged választott és nem véletlenül. Nem lenne veled ha nem téged akarna... szóval próbálj meg bízni magadban és fogadd el magad, szeresd magad! Ezzel csak feleslegesen oltogatod magad és ez ahhoz vezet, hogy semmi önbizalmad nem lesz! Te vagy te és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!