Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon már beteges nálam? Kezdek aggódni
2 éve élünk együtt a párommal eddig minden rendben ment .Kb 3 hónapja kezdődött nálam hogy egyszerűen nem birok magammal folyamatosan kívánom ,bőven elég ha elmegy előttem vagy olyan pólót húzz fel amiben látszanak izmai.
Együtt vagyunk elélvezek és 5 perc múlva ugyan úgy kívánom..csillapíthatatlan vágyat érzek.Persze ő próbál segíteni kézzel szájjal de érzem rajta hogy fárasztja a dolog.Ő nagyon sokat dolgozik 10-12 órát naponta és megértem hogy fáradt és nincs kedve de nem tudom visszafogni magam..és érzem rajta hogy csalódott,mert azt hiszi az ő hibája pedig nem.
Valami baj lehet velem? Vagy ez elfog múlni?
köszi a válaszokat!
26/L
Ja, hát ez nem normális, az biztos, még ha minden pasi örülne is ennek. (egy darabig)
Nem vagy várandós, véletlenül?
A 3 hónappal azelőtti időszakban mennyi volt a szex? Ugyanígy élvezted, mint most? Valami történt akkoriban?
Aranyos problémának tűnik, de nem az.
Annyit biztosan megtehetnél, hogy amíg nincs otthon valami vibrátorral, hátha kevésbé fogod nyomasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!