Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges feltekeny a parom mit tegyek? (tobbi lent)
Egy ismerősöm szülei jutottak eszembe. Anyuka tényleg nagyon szép, 40 plusszos igazi bombázó, apuka is jókiállású, viszont irdatlan féltékeny. Bármennyire is szereti a nő a férjét a mai napig, egy pokol az élete így 20 év házasság után is, mert egyre rosszabbul viselkedik a férje. Ugye ilyen idős korban egyre nagyobb ritkaság, ha valaki tényleg olyan nő, mint amilyen ez is, emiatt egyre féltékenyebb a férj. A nő dolgozni se mehet már el, a nő mikor otthon van a lányaival, akkor iszogatás közben a gyerekeinek sírja el, hogy mennyire nehéz az élete.
Azt mondod, jó ember a barátod? Akkor viselkedjen is úgy! Szerintem nem kell tanácsot adnom, tudod mi a dolgod.
Engem is csaltak már meg, mégsem lettem idegbeteg. Mert ez beteg viselkedés, a szó klinikai értelmében.
Hidd el, hogy szakítnaod kell, mert így téged is tönkretesz.
Vagy menjen el pszichológushoz, vagy vége, mert ez így nem jó senkinek sem.
Ja, és arra készülj, hogy ha elhagyod, akkor azzal igazolni véli majd a türténeteit, és megy majd a sárdobálás, hagyd figyelmen kívül majd.
Lehet, hogy közhely, de ez egy kóros állapot a pasinál.
Idővel meg romlani is fog.
Nem jó ember az, aki a másikat fel akarja morzsolni, egy akarattalan függő bábbá tenni.
Akárhogy is próbálod szépíteni, nem jó ember a barátod. Ha jó ember lenne, akkor nem viselkedne így, nincs rá mentség.
Menekülj, amíg nem késő, komolyan mondom.. Ez idővel egyre rosszabb lesz, tönkremész mellette, komolyan meg akarod ezt várni? Az, hogy szereted, nem kifogás, tudod jól, mi az okos döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!