Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet abba beletörődni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet abba beletörődni ha az anyagiak miatt nem tudunk külön menni? Nincsenek ronda veszekedések

Figyelt kérdés
De csendesen bele pusztulok ebbe az egészbe, még Nemtudok megoldást és ennyi idosen nem szeretnék magam maradni...
2020. nov. 16. 10:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Akkor valjatok el de maradjatok egy háztartásba de külön szobába, hazreszbe külön élettel. Hulye helyzet lenne de ha annyira nem megoldható a külön élés akkor is inkabb ez legyen mint egymás mellett senyvedni.
2020. nov. 16. 13:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez van éppen jelenleg külön szoba és minden... a konyha közös.
2020. nov. 16. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Jaaa. De akkor mi zavar? Jó értem hogy külön lennél, de zavarjátok egymást? Meg hogyhogy nem szeretnél magad maradni? Gatol az ismerkedésben?
2020. nov. 16. 13:06
 4/11 A kérdező kommentje:

Egyszerűen zavar,hogy ottvan. De csórók vagyunk kifizetni nem tud , eladni nem sikerült eddig sem most a COVID miatt még annyira se....

Ha meg én jövök el akkor ő is nehezen tudna megélni egymaga.

Nekem lenne hova mennem anyukàmhoz de akkor elveszteném az állásom mert ő innen 250 km-re él.

2020. nov. 16. 13:10
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
Értem. Hát ez nem túl rózsás. Az állasod semmiképp ne add fel. Egy ideig ki kell bírni, aztán ki tudja lehet mégis megveszi valaki az ingatlant, főleg ha jó áron adjátok. Kérdés hogy árulni vagy eladni akarjátok.
2020. nov. 16. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Barátnőmék is most akarnak lakást venni, úgyhogy van ra esély hogy eladjátok.
2020. nov. 16. 13:17
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem adom fel az allasom főleg most a COVID miatt örülök hogy még van munkám sokakat elküldtek.

Áruljuk normális áron nem csillagászati összeg.

2020. nov. 16. 13:32
 8/11 anonim ***** válasza:
25%

Türelmetlen vagy.

Most járvány van, jövő nyáron már nem lesz. Majd eladjátok a közös lakást akkor.

Nem évtizedeket kell még együtt leélni, hanem bő fél évet.

2020. nov. 16. 13:39
 9/11 anonim ***** válasza:
42%

Nem megy egyik napról a másikra.

Tartsatok ki.

Jövő nyárig el fog menni a lakás.

2020. nov. 16. 14:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi remélem tényleg így lesz.
2020. nov. 16. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!