Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom csak a pénzt nézi, mit tegyek?
Figyelt kérdés
25 év körüliek vagyunk. Nem lakunk együtt, gyerekünk nincs. A páromnak van munkája, 8 órás, de sok a fizetnivalója, ezért nem jön ki a fizetésből. Én 2 éve sikertelenül keresek állást, ezért vállalkozást próbálok beindítani, más lehetőséget sajnos ezek után már nem látok arra, hogy legyen jövedelmem valaha is. Az én dolgaimat szerencsére nem ő fizeti. Viszont mellette most minden egyebet el akar vállalni, én meg egyrészt aggódom, hogy nem lesz elég energiája hozzá, másrészt meg akkor már inkább egy valami normálisat találjon, ne másszon bele minden hülyeségbe. Mióta előkerült megint ez a téma, nagyon feszült vagyok, fogalmam sincs, hogy mitévő legyek. Segíteni szeretnék neki, de magamon sem nagyon tudok.
Te hol élsz? Mert vagy nem Magyarországon, vagy valójában nem is akarsz dolgozni.
2019. júl. 26. 11:10
2/17 A kérdező kommentje:
Aki nincs ebben a helyzetben, annak könnyű, én is nehezen hittem el, hogy már a nyolcvanadik helyen is azt mondták, hogy nem.
2019. júl. 26. 11:13
3/17 anonim válasza:
Mit tegyél? Menjél el a munkanélküli hivatalba! Olyan nem létezik, hogy két év AKTÍV munkakeresés mellett ne találnál VALAMILYEN munkát. Felejtsd el az elvárásaidat és menj el dolgozni. Akárhova. Szüleid most még ellátnak, de ez nem normális, magad felé legyél már annyira igényes, hogy legalább a napi 8 órát letolod.
A párod meg persze, hogy a pénzt nézi, amikor a saját kiadásaival sem bír el és még te is a nyakában lógsz. Sajnálom őt. Szedd össze magad!
2019. júl. 26. 11:15
4/17 A kérdező kommentje:
Épp ezért próbálok megoldást találni, szerintem az, hogy aktívan próbálok tenni valamit, mondjuk vállalkozást indítani, azzal többre megyek, mint ha még 50 interjú után elmondjak nekem ugyanazt a hülyeséget.
2019. júl. 26. 11:26
5/17 anonim válasza:
Oké, mégis milyen munkákra jelentkezel és milyen dumákkal utasítanak vissza?
2019. júl. 26. 11:29
6/17 anonim válasza:
Kb 30-40%-ra tehető ma Magyarországon a munkaerőhiány, szóval aki 2 évig nem talál semmit, az valamit nagyon rosszul csinál, vagy nagyon magasan van a léc, amit minden cégnél látnak.
Valami utolsó borsodi falunak kell lennie, hogy ez igaz legyen, de több, mint 50 interjú volt, szóval ezt sem hinném. Ezek után meg sem merem kérdezni, milyen vállalkozás lenne ez.
2019. júl. 26. 11:34
7/17 anonim válasza:
És mégis miből indítasz vállalkozást ha 2 éve nincs munkád?(természetesen kívánom hogy megoldódjon minden)
2019. júl. 26. 11:34
8/17 anonim válasza:
Én is azt nézném a párod helyében. Az ujjaidon kívül mit tudsz felmutatni?
2019. júl. 26. 11:39
9/17 anonim válasza:
Ti Magyarországon éltek? Pesten sincs kolbászból a kerítés! Meg milyen munkaerőhiányról beszélsz? Pesten a diplomás ápolókért sem kapkodnak, pedig ha valamiből k. kevés van azok a jólképzett nővérek!
2019. júl. 26. 11:45
10/17 anonim válasza:
Mi a végzettséged kérdező??
Nem akarom elhinni, hogy 2 év alatt nem találtál . Lehet azonnal nem jön össze az álom meló de addig miért nem jó egy árufeltöltő vagy pénztárosi meló pl?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!