Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A párom csak a pénzt nézi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom csak a pénzt nézi, mit tegyek?

Figyelt kérdés
25 év körüliek vagyunk. Nem lakunk együtt, gyerekünk nincs. A páromnak van munkája, 8 órás, de sok a fizetnivalója, ezért nem jön ki a fizetésből. Én 2 éve sikertelenül keresek állást, ezért vállalkozást próbálok beindítani, más lehetőséget sajnos ezek után már nem látok arra, hogy legyen jövedelmem valaha is. Az én dolgaimat szerencsére nem ő fizeti. Viszont mellette most minden egyebet el akar vállalni, én meg egyrészt aggódom, hogy nem lesz elég energiája hozzá, másrészt meg akkor már inkább egy valami normálisat találjon, ne másszon bele minden hülyeségbe. Mióta előkerült megint ez a téma, nagyon feszült vagyok, fogalmam sincs, hogy mitévő legyek. Segíteni szeretnék neki, de magamon sem nagyon tudok.

2019. júl. 26. 11:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
A termelő ágazatokban hatalmas a munkaerőhiány, szerinted miért van szükség rá, hogy tolják fölfelé a nyugdíj-korhatárt? Egészségügyben is óriási orvos és nővérhiány van, a diplomás ápoló pont rossz példa, mert ő már tud válogatni és nem megy el a semmiért dolgozni.
2019. júl. 26. 11:55
 12/17 anonim ***** válasza:
92%

Gondolom Borsod megye vagy Szabolcs,sajnos ismerős a helyzet,2szakma érettségi és angol nyelvvizsgával évekig nem vettek fel,még árufeltöltőnek sem!Sorra kaptam a nemleges válaszokat...

Szval megértelek, nekem is a válllalkozás lett a megoldás ,kitartás ,kb fél év után beindult nekem is.Bsr Nemtudom milyen területen vállalkozol.

Tényleg nehéz de ne add fel!! A vállalkozásban az ember magának hajt,ha belegondolok volt mikor 25ezret elköltöttem egy hónapban,a sikertelen interjúk útiköltségére...ugyanezt az összeget inkább a vállalkozás feljesztésébe raktam volna most mégjobb lenne!!

Kitartás !!!

2019. júl. 26. 13:04
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Ha fontos lenne neki a pénz akkor összeköltöznétek. Az sokkal olcsóbb létezés
2019. júl. 26. 13:23
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

Küldj egy CV-t, hátha tudok segíteni.

Már több embernek pofoztam helyre a Cv-t, rögtön felvették őket.

2019. júl. 26. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért nekem is kicsit hihetetlen, hogy 2 éve semmilyen munkát nem találsz. Mi a férjem munkája miatt elköltöztünk egy másik kontinensre, a nyelvet sem beszéltem, mégis egy éven belül már volt munkám, 2 év után meg már normálisan kerestem, pedig még a végzettségemet sem fogadták el.
2019. júl. 26. 14:33
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Sokszor tényleg már az önéletrajz sem megfelelő. Sokan az europass sablonokat töltögetik, nekem egy HR-es egyszer mondta cégnél "Nézd, beérkezik 80 önéletrajz, ha sablonos már kuka, főleg az europass, arra nagyon haragszom, a lehető legrosszabb. Ha látom, hogy vette a fáradtságot valami egyedire ehelyett, akkor már jó pont és elolvasom"
2019. júl. 26. 21:09
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Munkaerőhiány van Magyarországon! Hihetetlen 2 éve nem találsz melot! Aki akar az ma már minden újjára melot talál. Bármivel kezdheted én konyhán kezdtem mosogattam , a munka nem szégyen akarmilyen is abból ettem meg a kenyeremet! Ember gondolkodjál, senki nem fog helyetted melózni! Ne várd hogy a sültgalamb a szádba repüljön mert nem fog!
2019. júl. 27. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!