Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tankolt idáig az autóba, de kifogyott és azóta
nem adott pénzt. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Budapesten éltünk, de ő haza akart költözni vidékre és én beleegyeztem. Ami nekem azzal járt, hogy ott hagytam a munkámat, amivel itt borsodban nincs állásom. Ezért el kellett kezdenem suliba járni újra ami azzal jár, hogy egy éven keresztül minimális a jövedelmem. Ami pénzem van elmegy a Telefonszámlámra meg a kajára esetleg amit veszek. Közösen beszéltük meg. Amúgy sem olyan volt aki elvárta, hogy a nő sok pénzt keressen. Úgy gondolta itthon az ő munkája jobban fog érni bele kezdett méhészetbe stb. Nincs annyi pénze, mint Pesten de ami van az is hamar elmegy. Idáig ő tankolt az autóba amivel suliba jártam. Úgy egy hete már ki fogyott a tankok azóta gyalog járok és még csak eszébe sincs, hogy tankoljon nekem. Rosszul érint mert tudja, hogy nincs pénzem. Nem kérek tőle semmire pénzt kb egy hónapja nincs pénz a tárcámba. Régen nem volt ilyen és egyébként is tudja, hogy nehéz időket élek. Júniusban fogok kezdeni a munkában, ápolóként képeztem tovább magam itt ezzel tudok dolgozni de addig akkor még benzinem sem lesz. Nem értem mi lehet vele. Beszélni erről nem akarok, mert nem akarom h azt higyje kihasználom viszont közös megegyezés volt, hogy amíg tanulok segít és támogat amiben tud..
Ha nem akarsz vele beszélni, akkor rajzolj, mutogass, esetleg küldj füstjeleket. Jobb ötletem nincs sajnos.
2019. márc. 12. 12:45
2/37 anonim válasza:
Pedig ezt vele lenne célszerű megbeszélni.Nyíltság, egyenesség, őszinteség...Egyszerűbb és tisztább tőlük az élet.
2019. márc. 12. 12:46
3/37 anonim válasza:
"beszélni erről nem akarok, mert nem akarom h azt higyje kihasználom..."
Ne viccelj már!!! Komolyan felment az agyvizem nost. Szerinted honnan tudjuk?! Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Kombinálsz itt fejben, meg várod a sült galambot a szádba. Tessék megkérdezni. Milyen kapcsolat ez, ahol egy ilyen ártatlan kérdést se mersz feltenni?!
30N
2019. márc. 12. 12:48
4/37 anonim válasza:
Gondolom, azért nem ad pénzt, mert gyalog is be tudsz járni, neki meg nincs már pénze.
2019. márc. 12. 12:53
5/37 anonim válasza:
Sose értettem miért van olyanoknak autó,akiknek nem is fér bele a keretbe.Kevés a pénzetek,ês Neked az az egyetlen gondod,hogy nem tudsz autóval menni a suliba?Nem kötelező gyalogolni,busz valszeg olcsóbb lenne alapból.
2019. márc. 12. 12:54
6/37 anonim válasza:
A kocsi az övé, tiéd vagy közös?
32/f
2019. márc. 12. 13:04
7/37 anonim válasza:
Régebben élt egy kép a fejében, hogy lementek vidékre, ott megfogja az isten lábát, támogat, aztán háváj, lazulás. Most szembesült a valósággal, hogy nagyon elnézte a pénzügyi dolgokat.
Szerintem kérdezz rá, hogy mi a helyzet, hogy álltok anyagilag és mit gondol a helyzetről. Először a tankolást meg sem kell említened. Szerintem kissé frusztrálja a helyzet.
(Mondjuk nem értem teljesen egyikőtöket sem. Ha az ember lelép egy új életre, ami nem fix anyagilag, akkor spórol. Ha valóban eltudsz menni gyalog a suliba, akkor eleve miért nem próbáltatok ezen spórolni? Mekkora távról van szó?)
2019. márc. 12. 13:06
8/37 A kérdező kommentje:
Ez az övé. Két autónk van mindkettő az övé. Az enyémet eladtuk költözéskor, mert 3 autót nem akartunk fizetni. 🙁
2019. márc. 12. 13:08
9/37 anonim válasza:
"nem akarom h azt higyje kihasználom "
Mucuska! It a párod az, aki kihasznál téged. Te feladtad a munkádat, életed, hogy a világ háta mögé költözz a pároddal, aki még csak nem is a férjed, és lemondasz több éves keresetedről és belekényszeríted magad egy kiszolgáltatott helyzetbe, csak mert a párodnak így kényelmesebb.
"kb egy hónapja nincs pénz a tárcámba"
SOHA nem szabad ilyen kiszolgáltatott helyzetbe belemenni. Még házasságban sem igen, nemhogy azon kívül, ahol szerzés arányában történik a megosztás, ha gubanc van.
2019. márc. 12. 13:11
10/37 anonim válasza:
Vicc az egész!Kész téboly.Ahol a sötétség ott nincs értelem.(5)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!