Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom tankolt idáig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom tankolt idáig az autóba, de kifogyott és azóta nem adott pénzt. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Budapesten éltünk, de ő haza akart költözni vidékre és én beleegyeztem. Ami nekem azzal járt, hogy ott hagytam a munkámat, amivel itt borsodban nincs állásom. Ezért el kellett kezdenem suliba járni újra ami azzal jár, hogy egy éven keresztül minimális a jövedelmem. Ami pénzem van elmegy a Telefonszámlámra meg a kajára esetleg amit veszek. Közösen beszéltük meg. Amúgy sem olyan volt aki elvárta, hogy a nő sok pénzt keressen. Úgy gondolta itthon az ő munkája jobban fog érni bele kezdett méhészetbe stb. Nincs annyi pénze, mint Pesten de ami van az is hamar elmegy. Idáig ő tankolt az autóba amivel suliba jártam. Úgy egy hete már ki fogyott a tankok azóta gyalog járok és még csak eszébe sincs, hogy tankoljon nekem. Rosszul érint mert tudja, hogy nincs pénzem. Nem kérek tőle semmire pénzt kb egy hónapja nincs pénz a tárcámba. Régen nem volt ilyen és egyébként is tudja, hogy nehéz időket élek. Júniusban fogok kezdeni a munkában, ápolóként képeztem tovább magam itt ezzel tudok dolgozni de addig akkor még benzinem sem lesz. Nem értem mi lehet vele. Beszélni erről nem akarok, mert nem akarom h azt higyje kihasználom viszont közös megegyezés volt, hogy amíg tanulok segít és támogat amiben tud..

2019. márc. 12. 12:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
86%

" Nem vallja be, hogy nem jött be a számítása egyelőre. "

És te?

Volt munkád. Most nincs.

Volt pénzed. Most nincs.

Volt autód. Most nincs.

2019. márc. 12. 13:45
 22/37 anonim ***** válasza:
76%
Hat, akkor varj, amig kifejleszti a gondolatolvasas kepesseget. Mar biztos, nem kell neki sok.
2019. márc. 12. 13:46
 23/37 anonim ***** válasza:
85%

#18: "még kérdezőt sajnáljátok,aki az autóhasználaton ugrándozik."

Igen. Ugyanis e pasi nélkül nem lenne anyagi gondja. A pasikának köszönheti. No meg a saját butaságának.

2019. márc. 12. 13:47
 24/37 anonim ***** válasza:
69%
Nem ùgy van,hogyha látom,hogy nem bírja a terhet,akkor nem k3nyszerìtem hogy eltartson,hisz nem ùgy jöttek össze a dolgok,mint ahogy gondolta?És mivel a társam ezért nem az asztalt verem hogy nem erről volt szó,meg gyalog kell járnom iskolába,hanem beszéljük meg,vagy keresem a lehetőséget hogy valami munkám nekem is legyen.
2019. márc. 12. 13:52
 25/37 A kérdező kommentje:
De hogy legyen munkám ha vállaltam egy szerződést hogy nappali tagozaton el végzem a képzést és úgy biztosít munkát az intézmény a vizsga után?
2019. márc. 12. 14:02
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégén?
2019. márc. 12. 14:03
 27/37 A kérdező kommentje:
Egyelőre amíg nincs képesítésem nem tudnak alkalmazni, addig nem ápolhatok. Itt meg nincsenek szórakozó helyek meg éttermek meg neki Tesco ahova hétvégén menni lehet. Vagyis van 60kmre de mire oda be megyek még haza jövök el vitte a pénzt a bejárás
2019. márc. 12. 14:11
 28/37 A kérdező kommentje:
meki*
2019. márc. 12. 14:12
 29/37 anonim ***** válasza:
70%
Én befejezném a sulit és mennék vissza. A pasi meg csináljon, amit akar. Miért nem becsülöd magad jobban? Nem találnál tőle jobb pasit, komolyan?
2019. márc. 12. 14:56
 30/37 A kérdező kommentje:
Most már nem hagyom ott, ez a szakma bármikor jól jöhet az életem folyamán viszont az nem kizárt, hogy ha elvégeztem nélküle folytatom tovább az életem és nem itt
2019. márc. 12. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!