Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tankolt idáig az autóba, de kifogyott és azóta
nem adott pénzt. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Budapesten éltünk, de ő haza akart költözni vidékre és én beleegyeztem. Ami nekem azzal járt, hogy ott hagytam a munkámat, amivel itt borsodban nincs állásom. Ezért el kellett kezdenem suliba járni újra ami azzal jár, hogy egy éven keresztül minimális a jövedelmem. Ami pénzem van elmegy a Telefonszámlámra meg a kajára esetleg amit veszek. Közösen beszéltük meg. Amúgy sem olyan volt aki elvárta, hogy a nő sok pénzt keressen. Úgy gondolta itthon az ő munkája jobban fog érni bele kezdett méhészetbe stb. Nincs annyi pénze, mint Pesten de ami van az is hamar elmegy. Idáig ő tankolt az autóba amivel suliba jártam. Úgy egy hete már ki fogyott a tankok azóta gyalog járok és még csak eszébe sincs, hogy tankoljon nekem. Rosszul érint mert tudja, hogy nincs pénzem. Nem kérek tőle semmire pénzt kb egy hónapja nincs pénz a tárcámba. Régen nem volt ilyen és egyébként is tudja, hogy nehéz időket élek. Júniusban fogok kezdeni a munkában, ápolóként képeztem tovább magam itt ezzel tudok dolgozni de addig akkor még benzinem sem lesz. Nem értem mi lehet vele. Beszélni erről nem akarok, mert nem akarom h azt higyje kihasználom viszont közös megegyezés volt, hogy amíg tanulok segít és támogat amiben tud..
"Az enyémet eladtuk költözéskor, mert 3 autót nem akartunk fizetni. "
Igen? És miért nem az egyikett az övéi közül? Mi lett azzal a pénzzel?
Rohadt rossz lóra tettél ezzel a pasival. ELőző voltam.
2019. márc. 12. 13:13
12/37 anonim válasza:
Véleményem, mint a 9. válaszolóé.
Nem írom le újra.
2019. márc. 12. 13:17
13/37 A kérdező kommentje:
#7. Igen, ez biztos így van de nagyon makacs és nem ismeri be, hogy rossz döntést hozott. Azt mondja ugyan annyit keres, mint Pesten csak már nem kell a sok benzin az ingazasra . Pedig nem igaz. Élőzenét játszik inkább lakodalmas mulatós jelleggel. Pesten fix munkája volt napi 8 órában havi olyan 400ezret keresett plusz a maszekok havi 150 és a bulik. Így volt a havi bevétel kb 700,800ezer forint néha több és én is dolgoztam .de minden hétvégén jönnünk kellett ide haza vidékre mert itt sok bulijuk van. Pesten pedig túl nagy a kínálat és sok a zenész. Mi inenn kerültünk fel Pestre. Bulik vannak de csak születésnapok, a nagy bevétel ami a döntő volt meghiúsult. Egy szálloda le szerződtette, hogy minden rendezvényt lagzit ők zenélnek, de ez nem jött össze. Most dolgozik de havi úgy 300ezret keres a munkába és a bulik max 150et hoznak egy hónapba még plusz. Viszont ebből a pénzből nem marad soha egy forint sem mert most el megy a méhekre a kaptárra amiket csinál. Elmegy a számlákra, ugyanúgy a benzinre és nem tud félretenni. Pedig ez is rengeteg pénz. Mégsem marad belőle semmi. Nem vallja be, hogy nem jött be a számítása egyelőre. 🙁
2019. márc. 12. 13:19
14/37 A kérdező kommentje:
Azért az én autómat adtuk el mert ami maradt annak kevesebb a fogyasztása, ha el romlik olcsóbb az alkatrész stb.. 🙁
2019. márc. 12. 13:21
15/37 anonim válasza:
Drágám! Ha a párod valaki, akkor azzal mindent meg kell tudnod beszélni! Legyen szó bármiről...
Már késő azt a tanácsom megfogadnod, hogy sose adj fel semmit egy férfiért. Akár csak a párod vagy a férjed. Volt egy jól fizető állásod, gondolom szeretted is csinálni. Volt egy jó kocsid, aminek többet már nem vagy a tulajdonosa. Volt egy megszokott, biztos életed, amit már többé nem élsz. Mindent a párod kénye-kedve szerint teszel, önmagadért és a véleményedért ki sem állsz:/ Ha szakítotok esetleg akkor mi lesz így veled? Hiszen pénzed sincs és munkahelyed sem..
2019. márc. 12. 13:28
16/37 A kérdező kommentje:
Egyébként tanultam az esetből. Tényleg soha többé senkitől sem szeretnék függni. Júniustól ha újra munkába állok többé nem fogok rá támaszkodni, mihelyst tudok saját autót veszek és nem fogok többé rá támaszkodni.
2019. márc. 12. 13:28
17/37 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van. Többet nem tenném. Mindent újra kell kezdenem.
2019. márc. 12. 13:30
18/37 anonim válasza:
Lelövöm magam,hogy még kérdezőt sajnáljátok,aki az autóhasználaton ugrándozik.Nem hiszem el.Anyagi gondok vannak,ês a gyalog járást nagyobb gondnak vêli.
2019. márc. 12. 13:38
19/37 A kérdező kommentje:
Nem csak a gyalog járás a baj, de arról volt szó támogat amíg tanulok. Ahhoz képest hónapok óta semmire sem ad pénzt, nincs pénzem..
2019. márc. 12. 13:39
20/37 anonim válasza:
Miből adna???Menj el dolgozni a gyalogjárós iskola mellett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!