Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tankolt idáig az autóba, de kifogyott és azóta nem adott pénzt. Mi lehet az oka?
Nekem is szükséges az autó a munkába, igaz, hogy tudnék gyalogolni, de kb két óra lenne. Úgyhogy megértem a kérdezőt! Gyanítom nem tíz perces sétát akarna autóval kiváltani.
Kérdező, szedd össze magad, és hagyd ott ezt a zenészt, jól kihasznál, csak a saját életét, kedvtelését tartja szem előtt! Te meg le vagy xarva!
" Beszélni erről nem akarok, mert nem akarom h azt higyje kihasználom"
Igazából ez a mondat, bárki szájából vagy klaviatúrájából származik, egy hatalmas vészcsengő! Vészjelzés arra, hogy a kapcsolat nem megfelelően működik. Ugyanis ahol a felek egyenlők, és tisztelik egymást (ehhez szerelem sem kell, ez üzleti életben is így szokás) ott meg lehet beszélni a felmerülő dolgokat. Te ezzel a mondatoddal "alul-pozicionálod" magad, a saját párod alá rendeled magad. Pedig elvileg "egyenlő" feleknek kellene lennetek. Ha abban állapodtatok meg, hogy ő támogatja a tanulmányaid, akkor nem "kihasználás" rákérdezni, hogy ez most miért maradt el. Ő mulasztót büszkeségből vagy szimpla hanyagságból tájékoztatni, hogy "nincs pénz rá".
Ez a döntés KÖZÖS megegyezés volt. Ha ő egy szerződéses partner lenne (nincs érzelem egyebek) akkor is simán rákérdezhetnél, hogy mi a probléma? Ha tudja, hogy nem álltok jól, és tőle függsz anyagilag, akkor is tájékoztatnia KÉNE, hogy bocsi nincs elég pénz, nem tudtam beosztani, elment másra... stb.
Szóval azt most tisztázd le magadba, hogy nem ő tesz szívességet azzal, hogy néha megdob pár ezressel, mert először te tettél szívességet azzal, hogy
-eladtad a kocsidat
-elköltöztél vidékre
-feladtad a munkád
-új szakmát kezdtél miatta
Tehát lényegében az egész életed egzisztenciád a kedvévért feladtad. Akkor már ne legyen neked lelkiismeret furdalásod mert rá mersz kérdezni, hogy miért nem a megbeszéltek szerint alakul minden?
Ne félj beszélni! Ne félj konfrontálódni.
A bank sem csinál abból problémát, hogy felszólító levelet küld neked, ha nem teljesíted a szerződésekben foglaltakat.
Gondolj most már magadra egyenlő félként, partnerként.
Egy kenguruból furkósbottal sem fogsz pénzt kiverni.
Nem azért mert rossz állat a kenguru.
Üres az erszénye.
Életemben nem hallottam még ilyet,hogy borsodba költözzön valaki a fővárosból .. nagy baromság volt..
Szerintem ne erőltesd ezt a kapcsolatot . Már így is csupasz lett a s*gged a palid miatt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!