Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom tankolt idáig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom tankolt idáig az autóba, de kifogyott és azóta nem adott pénzt. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Budapesten éltünk, de ő haza akart költözni vidékre és én beleegyeztem. Ami nekem azzal járt, hogy ott hagytam a munkámat, amivel itt borsodban nincs állásom. Ezért el kellett kezdenem suliba járni újra ami azzal jár, hogy egy éven keresztül minimális a jövedelmem. Ami pénzem van elmegy a Telefonszámlámra meg a kajára esetleg amit veszek. Közösen beszéltük meg. Amúgy sem olyan volt aki elvárta, hogy a nő sok pénzt keressen. Úgy gondolta itthon az ő munkája jobban fog érni bele kezdett méhészetbe stb. Nincs annyi pénze, mint Pesten de ami van az is hamar elmegy. Idáig ő tankolt az autóba amivel suliba jártam. Úgy egy hete már ki fogyott a tankok azóta gyalog járok és még csak eszébe sincs, hogy tankoljon nekem. Rosszul érint mert tudja, hogy nincs pénzem. Nem kérek tőle semmire pénzt kb egy hónapja nincs pénz a tárcámba. Régen nem volt ilyen és egyébként is tudja, hogy nehéz időket élek. Júniusban fogok kezdeni a munkában, ápolóként képeztem tovább magam itt ezzel tudok dolgozni de addig akkor még benzinem sem lesz. Nem értem mi lehet vele. Beszélni erről nem akarok, mert nem akarom h azt higyje kihasználom viszont közös megegyezés volt, hogy amíg tanulok segít és támogat amiben tud..

2019. márc. 12. 12:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
69%

Nekem is szükséges az autó a munkába, igaz, hogy tudnék gyalogolni, de kb két óra lenne. Úgyhogy megértem a kérdezőt! Gyanítom nem tíz perces sétát akarna autóval kiváltani.

Kérdező, szedd össze magad, és hagyd ott ezt a zenészt, jól kihasznál, csak a saját életét, kedvtelését tartja szem előtt! Te meg le vagy xarva!

2019. márc. 12. 15:16
 32/37 anonim ***** válasza:
78%
Szóval Budapestről (ahol aki akar 1nap alatt be tud állni dolgozni valahova), leköltöztél BORSODB... Na ez volt az első fa$zság. A második hogy a te autód kett eladva nem pedig az ő 2jéből az egyik. Ápolónak tanulsz? Gratula! Keresnek vagy 80at nettóba. Megérte?
2019. márc. 12. 15:31
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Látom borsodban csak a sor a világos.
2019. márc. 12. 15:32
 34/37 Noblesse Oblige ***** válasza:
71%

" Beszélni erről nem akarok, mert nem akarom h azt higyje kihasználom"

Igazából ez a mondat, bárki szájából vagy klaviatúrájából származik, egy hatalmas vészcsengő! Vészjelzés arra, hogy a kapcsolat nem megfelelően működik. Ugyanis ahol a felek egyenlők, és tisztelik egymást (ehhez szerelem sem kell, ez üzleti életben is így szokás) ott meg lehet beszélni a felmerülő dolgokat. Te ezzel a mondatoddal "alul-pozicionálod" magad, a saját párod alá rendeled magad. Pedig elvileg "egyenlő" feleknek kellene lennetek. Ha abban állapodtatok meg, hogy ő támogatja a tanulmányaid, akkor nem "kihasználás" rákérdezni, hogy ez most miért maradt el. Ő mulasztót büszkeségből vagy szimpla hanyagságból tájékoztatni, hogy "nincs pénz rá".

Ez a döntés KÖZÖS megegyezés volt. Ha ő egy szerződéses partner lenne (nincs érzelem egyebek) akkor is simán rákérdezhetnél, hogy mi a probléma? Ha tudja, hogy nem álltok jól, és tőle függsz anyagilag, akkor is tájékoztatnia KÉNE, hogy bocsi nincs elég pénz, nem tudtam beosztani, elment másra... stb.

Szóval azt most tisztázd le magadba, hogy nem ő tesz szívességet azzal, hogy néha megdob pár ezressel, mert először te tettél szívességet azzal, hogy

-eladtad a kocsidat

-elköltöztél vidékre

-feladtad a munkád

-új szakmát kezdtél miatta

Tehát lényegében az egész életed egzisztenciád a kedvévért feladtad. Akkor már ne legyen neked lelkiismeret furdalásod mert rá mersz kérdezni, hogy miért nem a megbeszéltek szerint alakul minden?

Ne félj beszélni! Ne félj konfrontálódni.

A bank sem csinál abból problémát, hogy felszólító levelet küld neked, ha nem teljesíted a szerződésekben foglaltakat.

Gondolj most már magadra egyenlő félként, partnerként.

2019. márc. 12. 15:56
 35/37 anonim ***** válasza:
33%

Egy kenguruból furkósbottal sem fogsz pénzt kiverni.

Nem azért mert rossz állat a kenguru.

Üres az erszénye.

2019. márc. 12. 16:37
 36/37 A kérdező kommentje:
#32es válaszoló. Hogy keresnének már 80at? A kórházba is alaphangon 160 simán megvan. De én magán idősek otthonában leszek nettó 180-225kozott lesz a fizu ami itt nem rossz..
2019. márc. 12. 17:13
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Életemben nem hallottam még ilyet,hogy borsodba költözzön valaki a fővárosból .. nagy baromság volt..

Szerintem ne erőltesd ezt a kapcsolatot . Már így is csupasz lett a s*gged a palid miatt .

2019. márc. 12. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!