Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék középkorú tehenek és tyúkok helyett fiatal kecskékkel ismerekedni? (amolyan goth goat-okra gondoltam)
Szerintem a legtöbb goth nem az a kimondottan viccelődős típus. Én legalábbis nem. Egyébként olyat, hogy kecskék lennénk, elég kevesen szoktak mondani, pedig van pár előítélet velünk kapcsolatban... :S
Sok goth zenél, ír, pl, kereshetsz ilyen fórumokat, vagy iratkozz fel egy társkeresőre. És vannak goth honlapok, bár azok nem társkeresők.
Ja, és gondold el: ha vicces hangnemben írsz, akkor valószínű, hogy az emberek viccnek fogják majd fel.
Remélem tudtam segíteni!
Egy goth lány (14/l)
Nem arra gondoltam, hogy nekem írj, ha azt értetted félre. Ha pedig arra gondolsz, hogy fiatal vagyok ahhoz, hogy goth legyek, akkor sajnálom. Szerintem örülj annak, hogy valaki írt egy használható választ.
Hagyjuk ezt, úgyis mindenki meg van győződve a maga igazáról, nem fogja megváltoztatni a véleményét, csak veszekedés lenne. És ezt nem sértésnek szánom.
Ha nem volt hasznos a válaszom, akkor ne haragudj! :)
:)) Tényleg nehezemre esik elhinni, amit írsz, de úgy látom komolyan vetted :)))
Én állatokról beszéltem, nem érdekelnek a gothok:)) csak a goth goat viccesen néz ki. A gothok társadalom proletárjai között hányódó, önmagukat csak a külső eltorzításával, polgárpukkasztó magaviseletükkel képesek kiemelni a szürkeségből. Ez szomorú, főleg, hogy egy ilyen kis gyerekek is gothkodik, meeeeeee kecskeeee.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!