Középkorú, családos nők! Miért vagytok irigyek a fiatal lányokra?
Nyilván nem mindenki irigy, nem is rájuk vonatkozik a kérdés.
De a munkahelyem tele van ilyen nőkkel. Én vagyok az egyetlen fiatal és folyton áskálódnak, igyekeznek keresztbetenni, már az első naptól kezdve. Nem is próbáltak megismerni.
Azt az energiát, amit rám fordítanak, inkább magukra kellene. Anyukám pl. 50 éves egy bombanő. Minden elfogultság nélkül mondom. 30 éves férfiak is bepróbálkoznak nála. Tehát lehet jól kinézni, csak tenni kell érte.
Középkorú vagyok és családos, meg még nő is, a fiam 18 éves
és nem vagyok irigy a fiatal lányokra, amikor utálom nézni a kitett testrészeiket.
Egyszerűen csak a női nem megalázásának érzem azt, ahogy öltözködnek. Az arcomra kiülő undor ennek szól és nem az irigységnek. Némelyik undorítóan kövér és kilóg a hája, de nem baj, mert legalább divatos...
A másiknak meg nem lóg ki hája, tök jó alakja van, de egy kétlábonjáró céltábla és csodálkozik meg felháborodik, ha beszólnak neki vagy le*urvázzák a háta mögött.
A modoruktól meg kinyílik a bicska...Szóval mindezek együttvéve kiváltanak olyan hatást, aminek köze sincs az irigységhez.
Ha nem ilyesmire gondoltál, akkor adj meg pontosabb paramétereket, példákat.
(Hozzáteszem, hogy én is fiatalos vagyok és szeretek szexisen öltözni, de ezt nem azzal érem el, hogy kirakom a testem réseit. Ezt csak azért írtam, hogy ne higgye egyetlen fiatal csajszi se azt, hogy az anyukák szűklátókörűek vagy elhanyagoltak és anyukásak. Van ilyen is persze, de nagyon sokan megmaradtunk friss, modern anyának, akik szeretik élni az életet és ez meg is látszik rajtunk mutogatósdi nélkül is)
na közben olvastalak és így már értem :)
és megértelek - lehet benne valami, de ezt az oldalt nem olvassák ám azok a nők, szóval itt ne várj választ erre :)
inkább tedd fel a kérdést a nők lapjában, hátha onnan magukra ismernek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!