Középkorú, családos nők! Miért vagytok irigyek a fiatal lányokra?
"Én 38 vagyok, (középkorú vagyok már?) :))" anyukád, na ő középkorú :D ...várjál még 10-15 évet aztán te is az leszel"
:))Édi vagy, de már családos vagyok.. meg nem is fiatal annyira, hogy fiatal lánynak szólítsanak :)))
Tudom, hogy csúnya azt mondani egy harmincakárhány éves emberre, hogy középkorú, de hivatalosan tényleg az,nem?
Szóval az átlagéletkor kb. 70 év, ennek a fele 35, akkor ez a közép nem?
Vagy én tudom rosszul?
Teljesen egyszerű a képlet,a legtöbb nő ilyen egymással szemben ugyanis a riválist látják egymásban!
Nyilván egy 45-50 éves nő akár hogy is szépítjük a dolgokat már nem rendelkezik olyan testi adottságokkal mint egy fiatal hamvas 20-25 év közötti lány,most lehet jönni ilyen dumával hogy vannak csinos 50-es nők,de azért ne hasonlítsuk egy 20-25 éves lányhoz mert teljesen felesleges!!
Kérdem én!Ki után fordul meg a legtöbb férfi??A finom friss pipi húsi után és ezzel tisztába vannak a középkorú hölgyek is!
Lehet hurrogni de ez van!!
Utolsó! Én nem hurrogok, de szerinted az tényleg irigylésre méltó, hogy iq-mínuszos férfiak, akik csak a megb.szni való húst látják benned (bocs a durva fogalmazásért) és nem az embert, azok megnéznek??????
Én ezért várom már hogy megöregedjek, mert engem ez nagyon-nagyon zavar. Ezért jó a kb. 40-50 éves kor, mert még jól tudnak mozogni,mindent megtudnak csinálni, mint egy 20-30 éves, viszont nem kell szenvedniük a primkó nyálcsorgató f.szik gusztustalan stírölésétől és beszólásától. (szerintem emiatt inkább a fiatalabbaknak kéne irigyelni az idősebbeket - én legalábbis irigylem őket emiatt)
Miért lenne nyálcsorgató ösztönlény, aki megfordul egy nő után?
Sajnálom,ha ilyen tapasztalataid vannak, de a férfiak között is sok normális van. Nekem jól esik, ha végignéz rajtam egy férfi.
Persze nem a munkásokra gondolok, akik utánadüvöltenek, hogy "de megb*sználak". Ettől én is undorodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!