Középkorú, családos nők! Miért vagytok irigyek a fiatal lányokra?
Arra nem gondoltál, hogy ez nem irígység, nem korosztályos kérdés, egyszerűen ilyenek a nők, főleg, ha többen vannak egy helyen!
Nőből vannak.... (Kivétel persze mindig van)
Hát én fiatal lány vagyok, de inkább én irigylem a középkorú, családos nőket! Alig várom, hogy végre megtaláljam a boldogságomat valaki mellett, gyerekünk legyen, családban élhessek, fúúú!!!
Fordítva meg szerintem az lehet az irigység legfőbb oka, hogy nekünk még nem kell dolgozni, nem hárul ránk annyi felelősség, nem kell állandóan az anyagi gondjainkon agyalni, stb... Meghát az ember mindig visszavágyik egy kicsit a múltba :-) Én is néha irigylem a kis ovisokat meg alsósokat, hogy milyen jó nekik, pedig ők meg minket irigyelnek, hogy fú bezzeg a "nagyoknak" milyen jó lehet :D:D
Szerintem ezzel nincs is probléma, ha az ember a saját életszakaszában is örömét tudja lelni :-)
20/L
Ne felejtsétek el, hogy jó eséllyel egy fiatal nő még szabad, nincs gyereke, szép, akkor és oda megy,amikor akar, nem kell azon gondolkoznia kire bízza a gyereket, utánafordulnak az utcán.
Nem értek egyet ezzel a gondolkodással, de létezik.
Nekem kolléganőm csak 26 éves, de valóban úgy fröcsög a fiatal lányokra, hogy elkap a rosszullét.
Ültünk múltkor a padon -nem is tudom, miért találkoztam vele munkaidőn kívül-, és elkezdte szidni az arra jövő fiatal tizenéves lányokat, mint a bokrot.
Hogy hogy öltöznek, hogy viselkednek, pedig nem is csináltak semmit, csak shortban voltak, meg miniszoknyában, de semmi kihívó.
Ő mindig magát fényezi, hogy ő "fiatal korában" milyen illemtudó, visszafogott, értelmes volt.
Meg van keseredve nagyon, de nem csoda, mert kb. 120 kiló, és barátja sincs, de mindig azzal jön, hogy ő milyen korrekt, és megbízható stb...
Igen, de sugárzik belőle a savanyú, örömgyilkos hozzáállás. Undok, mindig a száját húzza mindenre. Besavanyodott nő, mint Ildi a Való Világból, akitől a Tv-n keresztül is kirázott a hideg.
Ezért irigy ő.
Mert ő nem boldog, és csípi a szemét, ha más boldog, vagy csak elégedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!