Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Középkorú, családos nők!...

Középkorú, családos nők! Miért vagytok irigyek a fiatal lányokra?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 15:21
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem munkahelyeden nem azert csinalnak amit csinalnak, mert irigyek rad. Inkabb igy akarjak tudatni, hogy munkadat semmibe sem nezik, mert "tul fiatal vagy". Mit tudhatnal, hisz "tul fiatal vagy". Tapasztalatlan kis csitri lehetsz csak, mert "tul fiatal vagy". Milyen kozos dologban vonhatnanak bele, hisz "tul fiatal vagy". Mirol tarsalogjanak veled, "tul fiatal vagy". Szoval, nem irigyek, hanem nem biznak benned, munkakori tudasodban, lekezelnek, mert "tul fiatal vagy".
2011. aug. 5. 15:37
 12/48 anonim ***** válasza:
53%
15:27 na nehogy már 32 évesen középkorú legyél XD
2011. aug. 5. 15:51
 13/48 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező! Nekünk pont munkahelyet kellett volna cserélni, mert én pont ezekért az okokért voltam kénytelen otthagyni a munkahelyemet. Ugyan én 35 éves vagyok, és a kolléganőim 99%-ban 20-24 évesek, akik szintén nem akartak befogadni, megismerni, bújtogatták egymást ellenem, pedig én fiatalnak érzem magam, úgy is öltözöm, de a tini szövegelésben nem vagyok otthon. Az is baj volt hogy főzök magamnak, ők anti szakácsnők.
2011. aug. 5. 15:52
 14/48 Timó320 ***** válasza:
60%
Szerintem is szakmai féltékenység lehet. Én is tapasztalom a munkahelyemen, de lepereg rólam. Gyorsabb a felfogóképességed, előtted az élet a tanulásra és a fejlődésre, ők meg féltik a munkahelyüket az ilyen fiatal lányoktól, mert ebben a korban már nem találnának mást. Én legalábbis így érzem. Folyton azzal jönnek, hogy micsoda nagy tapasztalatuk van, ami elengedhetetlen a munkavégzéshez, közben a nagy frászt. Nagyon kevés az olyan hely, ahova negyven éves szakmai tapasztalat szükségeltetik. Öt év bőven elég, és akkor még meg van benned az ambíció, lendület, tanulási készség, nem vagy "begyepesedve". Ezt érzik, és ezért "féltékenyek". Próbálj meg nem foglalkozni vele, had higgyék, hogy igazuk van. Nem ez határozza meg az ember boldogságát.
2011. aug. 5. 15:52
 15/48 anonim ***** válasza:
77%

Arra nem gondoltál, hogy ez nem irígység, nem korosztályos kérdés, egyszerűen ilyenek a nők, főleg, ha többen vannak egy helyen!

Nőből vannak.... (Kivétel persze mindig van)

2011. aug. 5. 15:53
 16/48 anonim ***** válasza:
72%
Személyes tapasztalat alapján mondhatom, hogy akik irigykednek, azok általában irigyek, és azért irigykednek, mert irigyek. És középkorúak. És irigyek. Aki nem irigykedik, az nem irigy. (Egyébként ez szintén személyes tapasztalat!) De persze, attól még lehet középkorú, és családos is. Meg irigy is lehet. De persze ez nézőpont kérdése.
2011. aug. 5. 15:59
 17/48 anonim ***** válasza:
80%
Én 38 vagyok, (középkorú vagyok már?) :)), de mindig olyan jól megértettem magam a 18-28 éves kolléganőimmel. A másik kolléganőm 55 éves, őt valahogy irritálja a lányok beszélgetése, öltözködése, életfelfogásuk... Nem tudom. Lehet, h 10 év múlva én is ilyen leszek?
2011. aug. 5. 15:59
 18/48 anonim ***** válasza:
86%

Hát én fiatal lány vagyok, de inkább én irigylem a középkorú, családos nőket! Alig várom, hogy végre megtaláljam a boldogságomat valaki mellett, gyerekünk legyen, családban élhessek, fúúú!!!

Fordítva meg szerintem az lehet az irigység legfőbb oka, hogy nekünk még nem kell dolgozni, nem hárul ránk annyi felelősség, nem kell állandóan az anyagi gondjainkon agyalni, stb... Meghát az ember mindig visszavágyik egy kicsit a múltba :-) Én is néha irigylem a kis ovisokat meg alsósokat, hogy milyen jó nekik, pedig ők meg minket irigyelnek, hogy fú bezzeg a "nagyoknak" milyen jó lehet :D:D

Szerintem ezzel nincs is probléma, ha az ember a saját életszakaszában is örömét tudja lelni :-)

20/L

2011. aug. 5. 16:02
 19/48 anonim ***** válasza:
74%

Ne felejtsétek el, hogy jó eséllyel egy fiatal nő még szabad, nincs gyereke, szép, akkor és oda megy,amikor akar, nem kell azon gondolkoznia kire bízza a gyereket, utánafordulnak az utcán.

Nem értek egyet ezzel a gondolkodással, de létezik.

2011. aug. 5. 16:04
 20/48 anonim ***** válasza:
80%

Nekem kolléganőm csak 26 éves, de valóban úgy fröcsög a fiatal lányokra, hogy elkap a rosszullét.

Ültünk múltkor a padon -nem is tudom, miért találkoztam vele munkaidőn kívül-, és elkezdte szidni az arra jövő fiatal tizenéves lányokat, mint a bokrot.

Hogy hogy öltöznek, hogy viselkednek, pedig nem is csináltak semmit, csak shortban voltak, meg miniszoknyában, de semmi kihívó.

Ő mindig magát fényezi, hogy ő "fiatal korában" milyen illemtudó, visszafogott, értelmes volt.

Meg van keseredve nagyon, de nem csoda, mert kb. 120 kiló, és barátja sincs, de mindig azzal jön, hogy ő milyen korrekt, és megbízható stb...

Igen, de sugárzik belőle a savanyú, örömgyilkos hozzáállás. Undok, mindig a száját húzza mindenre. Besavanyodott nő, mint Ildi a Való Világból, akitől a Tv-n keresztül is kirázott a hideg.

Ezért irigy ő.

Mert ő nem boldog, és csípi a szemét, ha más boldog, vagy csak elégedett.

2011. aug. 5. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!