Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TI MIT gondoltok a fiatal lány középkorú férfi felállásról?
mert a mai tini fiúk ( nem ffi-ak..mert nem ) 80%a selejt, ipari hulladék.
azért van ez.
a lányok ffi.t akarnak, nem köcsögöt.
ennyi...
Nem csak apakomplexus ez!
A csajok látják hogy egy 40 éves vagy 40-es pasinak már van fix lakása, vagy háza, van fix keresete, van autója, szóval simán meg tud élni vele, és megvan mindene elsőre, és semmit sem kellett az asztalra letennie.
2es ki beszélrt itt tinikről te kommunista?
itt huszonéves férfiak kontra negyvenes férfiakról van szó.
hát a 20on évesek is tiniként akarnak viselkedni, ezért írtam tiniknek...de a 20on évesek is tinik.
van nekem is ismerős, 2x(x=3-4-5) éves.
hülegyerek baseball sapka félreb@oszva, zárt helyen(épületbe) se veszi le... szerinted? van nője? max az utcalányok..
a kommunistára meg: akkor mindenkinek volt munkája, akkor azt büntették ha "nem dolgozol" ... most ??? de ebbe ne itt ..
35 vagyok, 22lesz a párom..
elég régóta! együtt vagyunk, boldogan.
és elég sok ilyen van az ismeretségi körömben.,
nem, nem pedo mindenki...
8-as: Te vszinü a 30as korosztályos nő vagy, aki nem talál magának senkit, mivel a korosztálya ffi a 20asokat lesi...
egy "baleset" során ismertem meg a lányt akivel együtt vagyok, 7! éve! ... előbb írtam az aktuális kort..
számolj csak..
elején igen, voltak megjegyzések, mindegyikőnknek, de boldogok vagyunk, BAJ ?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!