Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TI MIT gondoltok a fiatal lány középkorú férfi felállásról?
10 év múlva meg jön az édes kiábrándulás:D
a vén motorosból még vénebb lesz, a fiatal leányka vagy hozzáöregszik s beéri havi egy testiséggel hogy szépen fogalmazzak, vagy szeretőket tart. Szép jövőkép:)
igen a pénz nagy úr, de semmit nem pótolja a szeretet, az érzelmeket, az hogy gyermeket szeretne majd, egy huszonéves fiatal nőnek annyi vágyai vannak még amit egy tőle jóval érettebb férfi nem tud teljesíteni.
Az hogy egy 20on éves fiú nem rendelkezik házzal, autóval 5 kilós keresettel havonta az nem az ő hibája, egyszerűen ez a mai világ, de hogy kizárólag fiatal lányok csak az anyagiak alapján válasszanak partnert ez nem normális dolog. Mert talán 50 éves vénemberrel lehet tervezni, gyereket családot legtöbbje elvált, már van gyereke, vagy ha nincs már nem is akar. A szerencsétlen csajnak meg lehet hogy jelenleg meg van mindene nagy ház nagy autó, divatos ruhák miegymás, 10 év múlva meg rájön hogy voltaképpen semmije nincs ott lesz 30 évesen gyerek, szerelem nélkül. A vele egykorú férfiak pedig már vagy addigra benősültek, vagy megtalálták életük párját. Tehát marad a vénkan+ fiatal szerető felállás. Szép jövő.:)
Azert mert egy 40-50 eves no mar oreg, egy 40-50eves ferfi meg meg ereje teljeben van.
Egy nonek az az idealis ha 30 eves kor elott szul. Szerinted hany huszoneves ferfi tudja megteremteni ennek a felteteleit (nem a gyerekcsinalaset, azt persze meg tudnak, hanem a csalad eltartasaet) ?
"csak nekem áll fel a hajam attól hogy megannyi huszonéves lányka 40-es pasival van együtt?"
Nem.
"mert a mai tini fiúk ( nem ffi-ak..mert nem ) 80%a selejt, ipari hulladék.
azért van ez."
Mert a lányok talán jobbak? Például attól, hogy totál nem nőiesek? Hogy annyira emancipáltak, öntudatosak, hogy normális férfi menekül tőlük korosztálytól függetlenül? Vagy hogy kefélnek össze-vissza, semmi tartásuk?
"A csajok látják hogy egy 40 éves vagy 40-es pasinak már van fix lakása, vagy háza, van fix keresete, van autója, szóval simán meg tud élni vele, és megvan mindene elsőre, és semmit sem kellett az asztalra letennie."
Ó, milyen romantikus. Aki így gondolkodik, férfi és női oldalról, annak kívánom, hogy legyen meg a fix lakása, háza, keresete, autója, megélhetése, tömje a fejét, és fulladjon meg.
"Majd ha a kedves huszonéves pasik normálisak lesznek és nem ilyen éretlenek mint amit én is tapasztalok a környezetemben akkor majd fognak kelleni ők is."
Talán csak nem vagyunk egy kicsikét sznobocskák? Én azért
úgy látom, vannak értelmes lányok is, akik a korosztályukban keresnek és találnak párt, szeretik azt a humoráért, az érdeklődéséért vagy bármi egyébért. Inkább azoknak szokott problémájuk lenni, hogy a korosztályukban nincs normális férfi, akik csak átlagos idiótákkal kezdenek, normális fiúkhoz meg csipesszel se nyúlnának, ahhoz túl sznobok. Inkább hisztiznek egyet, hogy nincs normális pasi a világon. Aztán, mivel elkényeztetettek, ezért 40-es perverzekre van szükségük. Bocs.
"mert a mai tini fiúk ( nem ffi-ak..mert nem ) 80%a selejt, ipari hulladék.
azért van ez."
Mert a lányok talán jobbak? Például attól, hogy totál nem nőiesek? Hogy annyira emancipáltak, öntudatosak, hogy normális férfi menekül tőlük korosztálytól függetlenül? Vagy hogy kefélnek össze-vissza, semmi tartásuk? Talán nem véletlen, hogy az ilyen lányokat kerülik a normális fiúk, nem?
"Szerinted hany huszoneves ferfi tudja megteremteni ennek a felteteleit (nem a gyerekcsinalaset, azt persze meg tudnak, hanem a csalad eltartasaet) ?"
Sok. Régen meg még több tudta, még több gyerekét, pedig sokkal szegényebbek voltak. Az emberek ma túl komolyan veszik az életet, ez a baj. A biztonság a legfontosabb nekik, pedig az nem létező dolog. Ha majd jön egy válság vagy háború vagy katasztrófa, akkor mindenki szembesül vele, hogy biztonságra építeni egy életet annyi, mint légvárakat építeni. Biztonság nem létezik, épp ezért élni kell bele a világba, ahogy jól esik, aztán majd lesz valahogy. Egy gyerek felneveléséhez se kell sok dolog, és nem tennivalónak, hanem szórakozásnak kell felfogni. De az emberek túl sznobok és merevek ma már ehhez.
Én 36 éves ffi vagyok én szívesen ismerkednék 20 on túli lányokkal.
Ha van aki normális irhatna privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!