Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott egy ilyen apróság miatt?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy lánnyal, szép és elég értelmes volt, jól elbeszélgettünk, de azt találtam mondani hogy a macska nem való a lakásba. Erre a lány azt írta hogy nagyon csalódott bennem és neki élete a macska még az ágyban is vele alszik, elképesztően flegma és érdektelen lett ezután, mindenbe belekötött a végén mondta na jó elég és letiltott.

2022. nov. 6. 15:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen érthető. Én nem tiltottalak volna, hanem simán csak lezárom az ismerkedést.

Nézd, ízlés dolga.

Az rendben van, hogy te nem akarsz lakásban állatot tartani, ez maximálisan elfogadható.

De az, hogy te kijelented, hogy nem való és kész, és úgy fogalmazol, hogy "pedig értelmesnek tűnt", az egy öblös hányadék, már bocs.

2022. nov. 6. 16:15
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

"nálunk az állat mindig kint volt, sosem türném meg bent"

Akkor mégis mi a problémád azzal, hogy - teljesen logikus és érthető módon - nem akar veled olyan lány ismerkedni, aki erről teljesen máshogy gondolkozik?

2022. nov. 6. 16:15
 13/39 A kérdező kommentje:
Értelmesnek tűnt igen aztán gyerekesen flegmázni kezdett mert szerintem nem való állat a házba/lakásba. Ha megmondta volna nem akar ismerkedni megértem, de nem, helyette flegmázni kezdett és végül letiltott mondva csinált okkal
2022. nov. 6. 16:16
 14/39 anonim ***** válasza:
92%

"pedig értelmesnek tűnt"

Ahhoz is elég értelmes volt ezek szerint, hogy felismerje, hogy nem illetek össze, és időpazarlás lenne a további ismerkedés.

2022. nov. 6. 16:17
 15/39 anonim ***** válasza:
92%
Az a problémája vele, hogy nem ért meg annyit a csajnak a magát Isten császárnak képzelő hím, hogy kivágja miatta a régebb óta ismert, szeretett macskáját.
2022. nov. 6. 16:18
 16/39 anonim ***** válasza:
89%

Először is, ez nem mondvacsinált ok.

Másodszor pedig, nem szükséges neked magyarázkodni, akkor tilt le és bax ki az életéből, amikor csak akar.

2022. nov. 6. 16:20
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Neked miért ennyire hangsúlyos?

Neki(k) benn van és pont! Neked nem tetszik, akkor nem tartod benn és olyat keresel aki ugyan úgy gondolja vagy nem kell neki semmilyen állat!

Nekem is van egy kutyám (még egy agámám, ugye ő nem szőrös) ben, akinek nem tetszik nem jön hozzám és ennyi (igaz nekem ágyra nem jön fel).

N 30

2022. nov. 6. 16:21
 18/39 anonim ***** válasza:
16%

Te amatőr, te...

ALAP, hogy gyerekes, kutyás, macskás, lovas nővel NEM kezdünk!!!

HA mégis, akkor az állatnak/gyereknek is csontig kell nyalni, és rajtuk keresztül a bugyiba jutni!!!

2022. nov. 6. 16:36
 19/39 anonim ***** válasza:
92%
18 azt kihagytad, hogy olyan nővel se akinek férfi barátai vannak! Szerencse nekem azok is vannak, kutya és gyerek is...ugyh sok hülyétől megkimélem magam.
2022. nov. 6. 16:38
 20/39 A kérdező kommentje:
18-as, gyerekes természetesen ki van zárva senkinek sem nevelném a kakukk fiókáját.
2022. nov. 6. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!