Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott egy ilyen apróság miatt?
Teljesen érthető. Én nem tiltottalak volna, hanem simán csak lezárom az ismerkedést.
Nézd, ízlés dolga.
Az rendben van, hogy te nem akarsz lakásban állatot tartani, ez maximálisan elfogadható.
De az, hogy te kijelented, hogy nem való és kész, és úgy fogalmazol, hogy "pedig értelmesnek tűnt", az egy öblös hányadék, már bocs.
"nálunk az állat mindig kint volt, sosem türném meg bent"
Akkor mégis mi a problémád azzal, hogy - teljesen logikus és érthető módon - nem akar veled olyan lány ismerkedni, aki erről teljesen máshogy gondolkozik?
"pedig értelmesnek tűnt"
Ahhoz is elég értelmes volt ezek szerint, hogy felismerje, hogy nem illetek össze, és időpazarlás lenne a további ismerkedés.
Először is, ez nem mondvacsinált ok.
Másodszor pedig, nem szükséges neked magyarázkodni, akkor tilt le és bax ki az életéből, amikor csak akar.
Kérdező! Neked miért ennyire hangsúlyos?
Neki(k) benn van és pont! Neked nem tetszik, akkor nem tartod benn és olyat keresel aki ugyan úgy gondolja vagy nem kell neki semmilyen állat!
Nekem is van egy kutyám (még egy agámám, ugye ő nem szőrös) ben, akinek nem tetszik nem jön hozzám és ennyi (igaz nekem ágyra nem jön fel).
N 30
Te amatőr, te...
ALAP, hogy gyerekes, kutyás, macskás, lovas nővel NEM kezdünk!!!
HA mégis, akkor az állatnak/gyereknek is csontig kell nyalni, és rajtuk keresztül a bugyiba jutni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!