Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért keresnek párt 15-30 év korkülönbséggel? Ennyire a kinézet számít, ezért a frissebb hús kell neki, ennyire csak a szex számít?
Mostanában intenzívebben ismerkedem társkeresőkön. Az egyiken nem lehet szabályozni, hogy kb hány éveseknek jelenjek meg. Mind a megtekintők, mind a kedvelők, mind a levélírók között kb 4-5-ször annyi a 15-30 évvel idősebb (esetemben 45-60), mint a 30-40 közötti.
Ez teljesen elszomorít engem.
Szerintem ezek az emberek nem képesek elfogadni, hogy öregednek és egész egyszerűen friss húst akarnak maguk mellé (már amennyire egy 30 éves friss). Jó lesz szexelni, elvégeztetni vele a házimunkát és esetleg el is tartja, ha úgy van. Család ugye kilőve, mert egy ennyi idős már nem látná felnőni...
De ki az a nő, aki vevő erre és miért?
Illetve mit tehetnék, például hogy idegesítsen a jelenség?
Most éles leszek, ahogy ti is.
Szeretném, hogy a párom "fiatal" legyen, mint én és a fiatalságból kifolyólag helyes, valamint együtt öregedjünk meg.
Nemcsak egy 50 éves fószer vágyik friss húsra (ami beteges), hanem én is 30 éves nőként 30-35 éves férfire, aki még helyes, aztán együtt megöregedünk.
a kérdésből: "Ennyire a kinézet számít?"
#53: "Teljesen reális elvaras."
Voilá, megvan a megoldás.
Nem erre válaszoltam az 53asban hanem a hasonló korosztalyra
Egyrészt
Másrészt igen fontos a kinézet Még jó De klassz lenne ha mindenki mindenkinek tetszene, vonzódna hozzá
Egy hatvanas bácsi nem tud úgy kinezni hogy az nekem negyveneskent tetsszen Ahogy huszevest sem akartam mikor én kerestem társat
A kinézet egy dolog
A hasonló kor még csomó más szempontból is fontos
Attól, mert te ostoba, tudománytagadó jobbágy vagy, még fejlődött az orvostudomány.
Én rendet tettem magamban te senki, gusztustalan meg te vagy a mélytorokra vett femcsipropagandáddal és torz előéleteddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!