Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrátat a társkeresésben, hogy nem annyinak nézel ki mint amennyi vagy?
Már nem hátráltat.
Lassan 42 leszek, és olyan 30-35 körül nézek ki
27 vagyok, 30 felettinek néznek a nők rendszeresen, tapadnak rám a 30-as csajok, amivel semmi bajom, mert sokkal tapasztaltabbak, mint fiatalabb társaik, tisztelet a kivételnek persze.Mindezek mellett pedig a huszonéves lányok is szeretnek, amivel meg azért nincs semmi bajom, mert hülye lennék, ha lenne.Továbbá 40-es hölgyek is kedvelnek, olykor kell egy zamatos lovászfiúpénisz nekik, én önfeláldozó típusként oda adom magam, kivéve persze ha monogám pártkapcsolatban élek.
Szóval nem, engem nem hátráltat.
Nem. 27 vagyok, magam sem tudom, mennyinek nézek ki, de mindenki szerint fiatalabbnak, mint amennyi vagyok:D Párom kb. 17-nek nézett, amikor 25 voltam. A munkám során nagyobb hátrányát érzem ennek, mint párkeresés terén.
Férfiaknak mondjuk kellemetlenebb lehet, de nőként nincs vele bajom.
Én is utáltam, hogy kislányosan nézek ki, ma már elfogadtam és hamar el fog jönni az az idő, amikor egyszer csak megpillantod a tükörben a nőt a kislány helyett.
Amúgy meg minek neked idősebb srác? Ha még mindig ott vagy leragadva, hogy a külsőddel akarsz hódítani nem a beszédeddel akkor nyugodtan szórakozz csak a fiatalabb srácokkal. De most komolyan... Amit mondasz az ezerszer izgalmasabb és kitörölhetetlenebb nyomot hagy, mint a rúzsod. Te is pontosan tudod, hogy a férfiak kifejezetten KERESIK a fiatalabb nőket és a kislányos báj valakinek pont a zsánere. Tudom, hogy tudod, csak kell egy kifogás. Ha szóba elegyedsz velük és a hatodik mondatban elmondod hány éves vagy és elég izgalmas személyiségnek tűnsz akkor már senkit nem fog érdekelni, hogy 18-nak tűnsz.
Látatlanban nehéz tippeket adni, de az öltözködés, a frizura és a magaviselet ezerszer jobban számít, mint a smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!