Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért keresnek párt 15-30 év korkülönbséggel? Ennyire a kinézet számít, ezért a frissebb hús kell neki, ennyire csak a szex számít?
Mostanában intenzívebben ismerkedem társkeresőkön. Az egyiken nem lehet szabályozni, hogy kb hány éveseknek jelenjek meg. Mind a megtekintők, mind a kedvelők, mind a levélírók között kb 4-5-ször annyi a 15-30 évvel idősebb (esetemben 45-60), mint a 30-40 közötti.
Ez teljesen elszomorít engem.
Szerintem ezek az emberek nem képesek elfogadni, hogy öregednek és egész egyszerűen friss húst akarnak maguk mellé (már amennyire egy 30 éves friss). Jó lesz szexelni, elvégeztetni vele a házimunkát és esetleg el is tartja, ha úgy van. Család ugye kilőve, mert egy ennyi idős már nem látná felnőni...
De ki az a nő, aki vevő erre és miért?
Illetve mit tehetnék, például hogy idegesítsen a jelenség?
Férfiként kb semmikor nem késő
Biológiailag
De a strapát ami a kisgyerekkel jár idősebb korban már valószínű nem szívesen vállalná
Nincs apai ösztönük
Amigy egy 40 es nő egy gyereket lat egy huszonévesben, addog egy férfi csak p.nát.
38
Semennyit se fejlődött az orvostudomány. Pl veszélyes rendellenességemre nem adnak gyógyszert, amíg nem leszek közvetlen életveszélyben, mert sok a mellékhatása...
Minden szavaddal egyetértek.
Őszintén szólva azzal nem, hogy kifejezetten a nők indulnak el a lejtőn 25 után. Mindkét nem elindul, kivétel van, de ritka és nem az életmódtól függ.
#46 ajánlom az alábbi angol cikket figyelmedbe:
Kérdező te igen elmaradottan bigottan sötét vagy.
Az orvostudomány évente 1000 évet fejlődik. Az, hogy a magyar egészségügy milyen, és hogy az állam nem pénzel sok ellátást, az más kérdés.
Az anekdotikus érvelésed, miszerint mit látsz a környezetedben nem reprezentatív. Egy 40 feletti férfi bőven vállalhat gyereket, látja felnőni.
A benyelt ostobafemcsi propagandát ne ránk akard kenni, hanem magadban tegyél rendet.
bírságbajnok
Egy k...tt magas koleszterinszintre nem írnak gyógyszert, mert az orvos saját bevallása szerint is árt. Egy mindennapos, szinte folyamatos refluxtünetre nem írnak hatásos gyógyszert, mert az orvos szerint is árt. Magánorvosok.. Nem, nem fejlődik semmit.
Rendet teszek magamban, miután te rendet tettél abban, hogy miért nem jó neked a veled egykorú nő ?!
45-50 felett meg ne vállalj gyereket, mert gusztustalan!!!
Tudod, az más, ha nagyszülő ment meg unokát árvaháztól azzal, hogy neveli. De segítek: betegesek ők is és az unoka látja őket meghalni. Így nőttem fel én is félárván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!