Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért keresnek párt 15-30 év korkülönbséggel? Ennyire a kinézet számít, ezért a frissebb hús kell neki, ennyire csak a szex számít?
Mostanában intenzívebben ismerkedem társkeresőkön. Az egyiken nem lehet szabályozni, hogy kb hány éveseknek jelenjek meg. Mind a megtekintők, mind a kedvelők, mind a levélírók között kb 4-5-ször annyi a 15-30 évvel idősebb (esetemben 45-60), mint a 30-40 közötti.
Ez teljesen elszomorít engem.
Szerintem ezek az emberek nem képesek elfogadni, hogy öregednek és egész egyszerűen friss húst akarnak maguk mellé (már amennyire egy 30 éves friss). Jó lesz szexelni, elvégeztetni vele a házimunkát és esetleg el is tartja, ha úgy van. Család ugye kilőve, mert egy ennyi idős már nem látná felnőni...
De ki az a nő, aki vevő erre és miért?
Illetve mit tehetnék, például hogy idegesítsen a jelenség?
Ennyien nem akarnak gyereket meg ennyien nem akarják megélni a maradék fiatalságukat?
Amúgy amíg nem látom, nem hiszem el. Házi k...ának kell az ilyen, aki 40 évesen meg fog özvegyülni.
Azért ebben a nők is benne vannak vastagon!
Én például világ életemben odáig voltam a tőlem idősebb nőkért. Tinédzser koromban ez jelenthetett akár 20-30 évvel idősebb nőt is. Most már 34 vagyok, de még mindig sokkal jobban izgat egy jó 40 körüli nő, mint a 20 évesek.
Viszont azt látom, hogy az idősebb nők nagy többsége lenézi, vagy legalábbis levegőnek nézi a fiatalabb férfiakat. De még a velem egykorú nőknél is azt látom, hogy sokkal inkább férfinak tart egy negyvenest mint engem.
Ugyanakkor a tőlem 8-10-12 évvel fiatalabb lányokkal meg simán tudok ismerkedni.
Valamiért azt érzem, hogy a velem egykorú, vagy idősebb nőknek egyszerűen nem vagyok elég. A fiatalabb lányokon viszont azt látom, hogy többre tart engem mint a korabeli fiúkat.
34/f
23
Ki is van írva és be is van állítva.
Ez a R.v., nem szűri ki, jelölhetnek, írhatnak öregek is.
A face sajátján meg se jelennek szerencsére.
22
Ez érdekes.
Elhiszem, hogy így van, mert a (főleg a netes) társkeresés furcsaságokkal van tele mindkét oldalról.
Amíg 20-23 voltam kb, addig én is jobban örültem az idősebb férfiaknak, mert a 20-23-as korosztály sokszor (nyilván nem mindig) éretlen.
De mostmár azért egy 27-28 évest átlagban(!) kellően érettnek látok. Jöhetnek ők is, bár nekik szerintem öreg vagyok, és ha így van, megértem.
Egyébként ezt a kérdéskört jól megkerülitek, DE
nyugtassatok meg, hogy egy 45+ -os, esetleg 50-55 feletti pasi nem akar gyereket csinálni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!