Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért keresnek párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért keresnek párt 15-30 év korkülönbséggel? Ennyire a kinézet számít, ezért a frissebb hús kell neki, ennyire csak a szex számít?

Figyelt kérdés

Mostanában intenzívebben ismerkedem társkeresőkön. Az egyiken nem lehet szabályozni, hogy kb hány éveseknek jelenjek meg. Mind a megtekintők, mind a kedvelők, mind a levélírók között kb 4-5-ször annyi a 15-30 évvel idősebb (esetemben 45-60), mint a 30-40 közötti.

Ez teljesen elszomorít engem.

Szerintem ezek az emberek nem képesek elfogadni, hogy öregednek és egész egyszerűen friss húst akarnak maguk mellé (már amennyire egy 30 éves friss). Jó lesz szexelni, elvégeztetni vele a házimunkát és esetleg el is tartja, ha úgy van. Család ugye kilőve, mert egy ennyi idős már nem látná felnőni...

De ki az a nő, aki vevő erre és miért?

Illetve mit tehetnék, például hogy idegesítsen a jelenség?

2022. nov. 4. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
39%
Nem unod hetente több alkalommal megkérdezni?
2022. nov. 4. 13:55
 2/62 anonim ***** válasza:
20%
Ez ugyanaz mint amit te csinálsz 30 vagy de nem 25-35 ig keresel hanem 30-40 ig.
2022. nov. 4. 13:56
 3/62 A kérdező kommentje:

1

??

Én most először kérdeztem.

2

Azért egy 25 éves férfi nagyon gyerek nekem és szerintem neki se 5 évvel idősebb nő kell.

2022. nov. 4. 13:58
 4/62 anonim ***** válasza:
82%
Miért idegesít ez téged...? Nyugodtan ignoráld.
2022. nov. 4. 14:02
 5/62 Mathus ***** válasza:
33%

#3: gondolom azt azért láttad, hogy a kérdésed jóváhagyása előtt a felületen tucatszám megjelennek a tiedéhez erősen hasonlító kérdések? miben más a te műfelháborodásod és modorosságod, mint a korábbi kérdezőké?

(csak halkan teszem hozzá, hogy 30 felett elfogynak a "szabad" normálisak, mind női, mind férfi oldalról. 25-50 között, aki normális, az mind házas/párkapcsolatban él.)

2022. nov. 4. 14:08
 6/62 A kérdező kommentje:

Mathus

És most attól jobban vagy, hogy belém rúgtál?

Nem gondolom, hogy teljesen elfogynak a normálisak.

Egyfelől nem minden kapcsolat örök.

Másfelől mi van, ha nem ismerkedett 30 éves koráig? Képzeld, én se ismerkedtem, mert nem olyan élethelyzetben voltam...

2022. nov. 4. 14:11
 7/62 anonim ***** válasza:
37%
Kedves Kérdező, azért keresgetnek a fiatalabbak között, amiért te nem közöttük keresel - vagyis neked is inkább a fiatalok és nem az öregek tetszenek. Nem bűn, ha egy férfi fiatalabbat szeretne, ha te nem őt keresed, nyugodtan mondhatsz nemet.
2022. nov. 4. 14:19
 8/62 anonim ***** válasza:
80%

Meglepődnél mennyire fura vágyaik vannak nőknek és férfiaknak is. Nők is simán 40 éves korban is jelölnek társakeresőkön,pedig "csak" 29 vagyok.

Illetve nagyon ritka aki nem ismerkedett 30 éves koráig. Tényleg az idő előrehaladtával elfogynak a normális jelöltek, lehet te kivétel vagy, csak akkor ezzel szembesülsz te is.

2022. nov. 4. 14:21
 9/62 A kérdező kommentje:

7

Már miért ne lenne bűn?

Ronda (én is az leszek), 10-20 éven belül feldobja a talpát, szinte öreg (régebben az 50 felettieket idősnek nevezték...), nem abban az élethelyzetben van. Bennem még van energia, tenni vágyás és szeretnék gyereket.

2022. nov. 4. 14:26
 10/62 anonim ***** válasza:
93%
Erre írtam, hogy nyugodtan mondhatsz nemet és pörgethetsz tovább. Hol itt a probléma? Próbálkoznak, ennyi.
2022. nov. 4. 14:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!