Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért keresnek párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért keresnek párt 15-30 év korkülönbséggel? Ennyire a kinézet számít, ezért a frissebb hús kell neki, ennyire csak a szex számít?

Figyelt kérdés

Mostanában intenzívebben ismerkedem társkeresőkön. Az egyiken nem lehet szabályozni, hogy kb hány éveseknek jelenjek meg. Mind a megtekintők, mind a kedvelők, mind a levélírók között kb 4-5-ször annyi a 15-30 évvel idősebb (esetemben 45-60), mint a 30-40 közötti.

Ez teljesen elszomorít engem.

Szerintem ezek az emberek nem képesek elfogadni, hogy öregednek és egész egyszerűen friss húst akarnak maguk mellé (már amennyire egy 30 éves friss). Jó lesz szexelni, elvégeztetni vele a házimunkát és esetleg el is tartja, ha úgy van. Család ugye kilőve, mert egy ennyi idős már nem látná felnőni...

De ki az a nő, aki vevő erre és miért?

Illetve mit tehetnék, például hogy idegesítsen a jelenség?

2022. nov. 4. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

Van, kevés (hol nekem nem annyira szimpi, hol én neki), de ezzel nincs is bajom, nem tegnapra akarok párkapcsolatot.

Volt kevés megkeresésem egy időben, de többet is vagyok fent (talán előrébb dob az app), kerültek fel új képek stb.

2022. nov. 4. 16:19
 32/62 anonim ***** válasza:
76%
Én őszntén megmondom, hogy nem értem, hogy mi a probléma? Ha írnak olyanok (márpedig nyilván írnak), akik nem felelnek meg, akkor azokkal nem kell foglalkozni, csak a megfelelőkkel. Vagy az a probléma, hogy olyanok meg nem írnak, akik kellenének? Mire ez a nagy felháborodás? Hogy egy 50+-os férfi is ismerkedni szeretne? Honnan tudhatná, hogy mi a másik fél elvárása, hogy ő még gyereket akar? Megjegyzem, de, 45+-os pasik simán bevállalnak még gyereket, akár későbbi korosztály is. Az már az ő dolga, hogy hogy neveli majd fel, szerintem ezt hagyjuk rájuk.
2022. nov. 4. 16:19
 33/62 anonim ***** válasza:
40%
Ezeket a válaszokat majd írjátok már be a golddiggeres kérdések alá is.
2022. nov. 4. 16:21
 34/62 anonim ***** válasza:
100%
33-as - ezt nem értem :D Miért?
2022. nov. 4. 16:22
 35/62 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem 45 évesen még nincs baj azzal, ha valaki gyereket vállal. Nem látja felnőni? 70 év felett van a jelenlegi 40-es generáció várható élettartama, ami azt jelenti, hogy bőven felnőtt lesz a gyerek, mire ő eléri ezt a kort. És még akkor sem biztos, hogy nem éri meg a 80 vagy akár a 90 éves kort. Persze elütheti az autó 1-2 év múlva, de ez egy 25 évessel is előfordulhat.
2022. nov. 4. 16:26
 36/62 anonim ***** válasza:
28%

Najó leírom ahogy idősödik egy férfi egyre nagyobb lesz a rádiusza , de egyre hígabb lesz több lányra ráír.

29 vagyok ritkán írok rá lányokra mert egy lányra koncentrálom a figyelmem.

Lehet ha már leszarom a dolgokat később akkor könyebben csapom a szelet , de hidd el egyik sem értékesebb szerintem.

2022. nov. 4. 16:32
 37/62 A kérdező kommentje:
Én nem ismerek olyan 60-ast, akinek ne lenne tragikus az egészségi állapota és ne csak pár év lenne hátra az életéből orvosok szerint is.
2022. nov. 4. 16:34
 38/62 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sajnálattal hallom, de nekem viszont több 60-as ismerősöm van, akiknek bár vannak kisebb problémái, de egyáltalán nincsenek lelakva. Férfiak és nők is vannak szép számmal. És ne felejtsük el azt sem, hogy ők a jelenlegi 60-asok, akiknek a fiatal kora is más volt még, mint a mai 40-eseké. Mire a mai 40-esek ennyi idősek lesznek, az még 20 év és látva hogy az elmúlt 20 évben mennyit fejlődött az orvostudomány, remélhetőleg több, ma még halálos betegség kezelhető lesz.
2022. nov. 4. 16:46
 39/62 anonim ***** válasza:
21%
Attól még 30as nőnek nem lesz opció
2022. nov. 4. 16:53
 40/62 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem is ezt akartam kihozni belőle. Ideális az, ha kb hasonló korú a két ember. Csak arra reagáltam, hogy szerintem a 45 még nem késő a gyerekvállalásra.
2022. nov. 4. 16:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!