Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok férfi miért hiszi azt,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért hiszi azt,hogyha elég gazdag lesz akkor vonzóbb lesz a nők számára?

Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 06:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
28%
Nekem van pénzem. Nem fel akarok vágni de leírom az igazat, okulásként. Van egy 1 éves 5-ös BMW-m, egy 80 m2-es újépítésű lakásom a 2. Kerületben, megtakarításom, örököltem egy balatoni nyaralót amit most felújítok. Nyáron Amerikában voltam 10 napot pl, oda utazok ahova szeretnék kb. Nem első osztályon, de ha ki akarnám dobni a pénzemet akkor ott is tudnék. Amikor csóró voltam, egy Suzuki Swifttel jártam (a 25 éves verzióval) arról álmodtam, hogy majd válogathatok a csajok közül, csak tanulnom kell még és még, hogy jól kereshessek. Ez vígasztalt mindig. Elárulom, azóta sincsen nőm! Lúzer, jófiú típus vagyok, akinek nincsenek nő ismerősei. Nincsenek a köreimben nők, bármilyen hihetetlen is. Visszahúzódó típus vagyok, hiába van jó autóm, nem tudom prezentálni. Kb senki nem is tudja! Még a szomszédaim a társasházban se tudták sokáig kié az az autó, mert nem mondok senkinek semmit. Ahova járok sportolni, mindenki azt hiszi, hogy csóró vagyok, mert az látszik a kiállásomon. Az egyik srác maga mondta, hogy ledöbbent, hogy nekem ilyen autóm van, nem nézte ki belőlem. Egyszer egy volt munkatárs az új szakmája által a lakásomban járt mint vállalkozó. Azt mondta, nem hitte, hogy nekem ilyen lakásom van, albérletesnek gondolt egy panelban, mi vagyok én titkosügynök, hogy így titkolózok? Hogyhogy nem mondtam sose? Gyakorlatilag hiába van pénzem, más embereknek ez nem látszik, így olyan vagyok mint aki szegény. Van egy nagyon csinos huszonéves nő aki nagyon tetszik nekem. Valamiért rám szokott köszönni, pedig nem is ismerjük egymást, de mégse kezdeményezek. Nem tudom mihez kéne kezdenem egy ennyire jó nővel (nekem jó nő, de jó pasinak mondott haverok szerint átlagos). Félnék, hogy otthagy ha nem teljesítek mindenben tökéletesen. Így egyedül vagyok. Valószínűleg maradok is. A pénzem nem segít a bolond, szocializálatlan agyamon. Jó pasi ismerőseimnek mindnek, mindig van csaja! Ha munkanélküliek, ha jól keresnek, mindig! Van olyan haverom aki annyira jó a nőknél, hogy 1 éve nem dolgozik, a gyönyörű barátnője tartja el, a csaj kocsijával jár és mégis a nő isteníti őt mindenki előtt, a legnagybetűsebb férfinek állítja be és alig várja, hogy megkérje a kezét! A srác munkanélküli!!!
2022. nov. 5. 08:16
 32/33 anonim ***** válasza:
50%
Mert nem Férfi😃
2022. nov. 5. 20:47
 33/33 anonim ***** válasza:
50%

Két féle gazdag ember van: a született és tradicionális, és az újgazdag kő bunkó cigó vagy paraszt, telepi proliból gyorsba átvedlett jaszkari nagymenő.

Akikről ti panaszkodtok, az az utóbbi kategória. Nem kell egy kalap alá venni az embereket. Nekem is van pénzem, mégis van családom, nem jártam krvázni, nem játszottam sosem az eszem.

2022. nov. 6. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!