Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok férfi miért hiszi azt,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért hiszi azt,hogyha elég gazdag lesz akkor vonzóbb lesz a nők számára?

Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 06:57
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
86%
Itt az oldalon sok a megkeseredett sikertelen férfi, és nekik erre a legkönnyebb fogni a sikertelensèget, lásd nettós saját lakàsos vagy autós kerdèsek.
2022. okt. 31. 07:43
 2/33 anonim ***** válasza:
70%
Tapasztalatbol mondom, hogy ez nem igaz. Régen is sok nőm volt meg most is
2022. okt. 31. 08:06
 3/33 anonim ***** válasza:
50%

Pénztől nem lesz vonzóbb de akkor is lesz insta modell típus aki leszopja a pénzért.

A nettós kérdések meg nem baromságok csak sértik a nőket. Oda irjàk hogy csaladalapitashoz 800 ezres faszi kell, önálló legalább 3 szobás házzal, autóval (ha beteg lenne a gyerek ne a busszal keljen vinni gyorsba az ügyelete) szövegek aztán két kérdéssel arrébb meg kiborulnak ha ezeket a szövegeket számon kérik rajtuk.

2022. okt. 31. 08:16
 4/33 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem ha van pénzed, mindened van. Engem marhára nem zavarna ha csak a pénzemért lenne velem egy nő. Lenne egy bombázó, akinél nem kellene puncsolni a szexért. Eljátssza hogy én vagyok az isten, eljátssza hogy szeret. Na de mi kell több ennél? Addig van velem ameddig én akarom. Akkor jön és megy amikor én akarom. Én szabad vagyok mert van pénzem. Nincsenek napi filléres gondjaim.

Valaki magyarázza már el hogy miért is olyan nagy tragédia ha van az embernek pénze? Ettől függetlenül van egy csibész stílusom, külsőre csóróként is el tudom magam adni.

2022. okt. 31. 08:31
 5/33 anonim ***** válasza:
55%
Mert a nők a pénzre hajtanak.
2022. okt. 31. 08:39
 6/33 anonim ***** válasza:
57%

3.

"De hát az máááááááás!" :D

2022. okt. 31. 08:49
 7/33 anonim ***** válasza:
75%

#3as nem kotekedesbol kérdezem de érdekel hogy érted ezt a részt pontosabban:"Oda irjàk hogy csaladalapitashoz 800 ezres faszi kell, önálló legalább 3 szobás házzal, autóval (ha beteg lenne a gyerek ne a busszal keljen vinni gyorsba az ügyelete)" = mert én szerintem jogos.

Nem várható el hogy kisgyerekkel 3-an 1 szobasban nyomorogjanak, ahol jóformán minden egymásra van pakolva, nincs hely kb megmozdulni.

És ha az a kicsi beteg akkor csak minél előbb orvoshoz kell hogy kerüljön.

Kérdező: Nem tudom, valahol biztos van valóságalapja, mert van jó pár pénzéhes nő, viszont nem az összes ilyen, ezért véleményem szerint a férfiak többsége illúziókba lovalja magát.

2022. okt. 31. 09:49
 8/33 anonim ***** válasza:
54%

Na, mondtam én, hogy "De hát az más!"-jellegű hozzászólás fog érkezni erre. Meg is érkezett. A 800 elvárása az "más", az a témán felül is jogos, de a pénz nem annyira számít - feltéve, ha megvan az a 800.

Kicsit olyan ez, mint amikor szívatjuk az alacsonyakat, hogy nem számít a magasság, ha legalább 180 centi vagy.

2022. okt. 31. 09:51
 9/33 anonim ***** válasza:
84%
Én nem pont a 800-ra értettem utolsó, hanem arra, hogy csaladalapitashoz nem kéne, hogy egy fityinget ne legyen, mert a gyerek érdekeit nézed elsősorban. Az miért gond?^^
2022. okt. 31. 09:55
 10/33 anonim ***** válasza:
63%

A szegények vigasz hogy a pénz nem boldogít! Hát én csóró voltam, ma meg nem. Elmondom hogy a pénz boldogít, nagyon is! Ma már megtehetem azokat a dolgokat, amiket régen nem. Pl. elérem a céljaim, tudok hódolni azoknak a hobbiknak, amikről csak álmodoztam.

A szegények vigasza továbbá az is, hogy ha van pénzed, nem lesznek őszinték a kapcsolataid. Miért? Csóróként azok? A csórók addig vannak veled amíg te is csóró vagy! Nők? Csóróként z jut aki. Ha van pénzed az jut akit te szeretnél. Tényleg tragédia! :D

Családalapítás? Csóróként valami szutyok albérletbe? Felemelő érzés! :D

A nők csak azért vannak veled mert van pénzed? Teljesen mindegy, mindig van nőd, jó nők ráadásul. Eljátsszák hogy szeretnek? Húha, de legalább eljátsszák, nem pedig neked kell puncsolni minden sz*r miatt. Van pénzed, nem ver a földhöz a dolog. Mesélj már arról, hogy miért jó csórónak lenni?

2022. okt. 31. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!