Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülyeség az oldalon hogy csak gazdag jól kereső férfiaknak lehet barátnőjük?
Figyelt kérdés
Az ismerösi körömben sokkal inkább azt tapasztaltam hogy a kiemelkedő fizetéssel rendelkező programozóknak van problémájuk párt találni annyira magányosak pedig nagyon jól keresnek viszont szociális értelemben csendesek visszahúzodóak furák. Ezzel szemben még a munkanélküliek jó részének is van barátnője, tehát ezt nem értem honnét jön az hogy csak gazdagoknak lehet barátnője, meg hogy csak férfiak 10%-éká az összes nő2022. okt. 21. 17:24
1/11 anonim válasza:
az ő felfogásuk alapján ők tökéletesek, viszont amiért nem jut nekik nő, így ezért a nők, és a gazdag emberek (meg úgy alapból mindenki más) a hibás, a nőknek csak a pénz kell, azt a gazdag emberektől kapják csak meg, így jut nekik nő, véletlenül sem azért, mert az ezt hangoztatók valószínűleg kibírhatatlan személyiségűek
2/11 anonim válasza:
Én munkanélküli pasit még nem lattam minőségi nő mellett
3/11 A kérdező kommentje:
Mi az hogy "minőségi" nő?
2022. okt. 21. 17:31
4/11 anonim válasza:
#2 nem attól "minőségi" egy nő, mert tökéletesen vékony alakja van, drága ruhákban mászkál, és tetőtől talpig ki van sminkelve
5/11 anonim válasza:
Nem tudom, de már mi is nagyon unjuk. Gondolom ugyanaz a buta fasz írja ki mindegyiket.
6/11 anonim válasza:
Ha valakinek nincs bevétele annál sokadlagos lesz a "jajj, nincs nőm" rinya. Fontosabb kérdés lesz az étel és a fűtés kérdése
8/11 anonim válasza:
Aki ezt írogatja, az se gondolja komolyan, csak unatkozik és szeret provokálni, ennyi.
Mivel a gyakoris közönség elég változó, így mindig lesznek páran, akiknek ez új, kiakadnak és reagálnak rá. Akik gyakrabban járnak fel ide, azok már magasról lefossák, mert tudják, hogy ugyanaz a hülyegyerek írogatja folyton ugyanazokat a debilségeket ide.
9/11 anonim válasza:
Vannak azok az emberek, akik mindenért másokat hibáztatnak. Nekik általában se pénzük, se barátnőjük. Szerintem innen jön az egész
10/11 anonim válasza:
Vannak trollkodók itt! Mindenki tudja hogy Zoli a postás pasiért oda van Krisztike 30 éves, diplomás , (milliomos családban felnőtt szülők lánya).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!