Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gazdag pasik nagyobb több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gazdag pasik nagyobb több likeot kapnak tinderen?

Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 08:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Több a felszínes ember a tinderen, elképzelhető hogyha gazdag ember látszatát mutatja vki több "likeot" kap de nem jelent sokat
2022. okt. 7. 08:46
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
Miért? Rájuk van írva,hogy gazdagok?
2022. okt. 7. 08:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk kitesz egy audit vagy bmwt a profiljara akkor igen kedves 2.
2022. okt. 7. 08:48
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
#3 Az mit hizonyít? Letölt egy fotót valahonnan a netről, vagy a Tesco parkolóban odaáll egy elé egy fotó erejéig.
2022. okt. 7. 08:54
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

A profilomba én is kitudnék tenni ilyen random autóval készült képeket, ha nagyon akarnék. A valóságban meg az van, hogy vezetni sem tudok, nem még ilyen autóm legyen.

N

2022. okt. 7. 09:18
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
2. látszik az öltözködésén, megjelenésén
2022. okt. 7. 09:20
 7/12 anonim ***** válasza:
45%

Az én vőlegényemnek átlagos képei voltak, bicajjal a Törökugratónál, valami random bográcsozós kép, meg még 1-2, ami teljesen hétköznapi, tipik szürkepólós ember.

Fél év kapcsolat után beavatott az életébe, hogy köszöni a bizalmamat, és megkérdezte, hogy nem szégyen-e BKV-val járni?

Mondtam, hogy nem, az a fontos, hogy akkor is együtt lehetünk, és azt is megértem, hogy nem akar magához elvinni, mert szégyelli, hogy omlik a vakolat.

Akkor megölelt, letérdelt, csak ketten voltunk pont, és megkérte a kezem.

Igent mondtam gondolkozás nélkül.

Majd említette, hogy ez semmi.

Elmentünk hozzájuk, 1 db Porsche fogadott, emellett egy szerény, de belül extrás családi ház, minden, amit el tudtok képzelni, persze nem aranyozott meg járólapozott kriptára kell gondolni.

És feltette a nagy kérdést, hogy nem szeretnék-e hozzáköltözni?

Akkor mondta el, hogy informatikus mérnökként dolgozik, teljesen home officeban van.

Nem minden a külső

2022. okt. 7. 09:27
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
7. Nyilván jobb volt így hogy jól él . De mi lett volna ha egy szakadt senki? Meddig tartott volna?
2022. okt. 7. 10:41
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

#8, fél évig egy szakadt senki volt, és így mondtam neki igent.

Végtelenül figyelmes, törődő volt, és a mai napig az.

2022. okt. 7. 10:43
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
9. Sántit ez nekem. Minden esetre nem jellemző hogy a nőt a férfi személye érdekelje első sorbsn.
2022. okt. 7. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!