Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítólag kb. minden nő Tinderen 100-ból max. 2 férfit húz jobbra és általában ugyanazok a típusú férfiak (magas, jóképű és az átlagnál kicsit nagyobb darab) kellenek nekik. Van értelme beregisztrálni olyannak, aki nem ilyen külsejű?
Én kipróbáltam anno, olyan pár száz jobbra húzott nő után untam meg, 0 matchem volt.
RÁjöttem hogy rám bizony nem igazán van kereslet.
Én 188 cm magas vagyok, alkatilag jó, de fejre/arcra baromira nem vagyok jóképű , egyszerűen esélytelen.
Több mint 1 évig voltam fent 1 match-em volt, de szerintem ott is véletlenül húzott a csaj jobbra mert válasz nem jött.
Ja hát nem a női pontozóbrigád ízlése szerinti válaszok, ezért tartalomtól függetlenül le vannak pontozva.
Nem kell foglalkozni vele, teljesen irreleváns hogy itt a keménymag miként pontoz le
Az számít hogy igazad van-e vagy sem
Arra, hogy hülyeség, amit írnak. Ha nem vagy magas, esélytelen? Csomó magas pasinak nincs nője mert nem helyes vagy félénk vagy más baj van vele, és csomó alacsonynak van, mert amúgy jó személyiségű, helyes.
Én nem használom a tindert, de körülöttem nem azt látom, hogy a férfiak 1-2 %-a lenne csak kapcsolatban vagy hogy a kapcsolatban lévők annyira kiváló külsejűek lennének.
Csak hát könnyebb összeesküvés elméleteket gyártani, mint magatokon dolgozni és a szinteteken ismerkedni. (Nem, nem kötelező leadni, de akkor ne csodálkozzatok)
Milyen vagy? Milyen típusú nő lenne a cél ?
Tegyük fel egy modern, diplomás, vékony vagy sportos nőt szeretnél?
Úgy ilyen tulajdonságokkal kell rendelkezned! Vagy nem
Is érdemes probàlkoznod:
1, diploma
2, jó anyagi háttér
3, autó /lakás
4, magasság
5, sportosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!