Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Állítólag kb. minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állítólag kb. minden nő Tinderen 100-ból max. 2 férfit húz jobbra és általában ugyanazok a típusú férfiak (magas, jóképű és az átlagnál kicsit nagyobb darab) kellenek nekik. Van értelme beregisztrálni olyannak, aki nem ilyen külsejű?

Figyelt kérdés
Nem kósza dugásért és játszmázásért mennék fel az alkalmazásra, hanem barátnőt találni.
2021. jún. 5. 10:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
"Csomó magas pasinak nincs nője mert nem helyes vagy félénk vagy más baj van vele, és csomó alacsonynak van, mert amúgy jó személyiségű, helyes." Attól, hogy magas, még nem lesz automatikusan barátnője. Az csak az alap követelmény. Milyen érdekes, hogy a gyakorin egy csomó alacsony férfinak van kapcsolata, a valóságban meg kb 1 ilyet se látni :D
2021. jún. 5. 13:12
 12/19 anonim ***** válasza:
64%
11 Az én exem 165 magas, a tesóm 170 a felesége kb 4 centivel magasabb is nála. Az egész családomban alacsony férfiak vannak és mindnek van párja. Milyen érdekes! Nekem eleve 180+ már nem is kéne.
2021. jún. 5. 13:30
 13/19 anonim ***** válasza:
41%
#12 Hihető
2021. jún. 5. 14:06
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
Érdekes, hogy a gyakorin mennyire imádják az alacsony férfiakat a nők, a való életben meg egy alacsony férfit sem ismerek, aki akár csak egyetlen nőnek is tetszene.
2021. jún. 5. 15:12
 15/19 anonim ***** válasza:
72%
Miért hazudnék egy anonim fórumon? Táncolok és fontos számomra, hogy a férfi ne legyen sokkal magasabb, mert az baromi hülyén jön ki, ha a mellkasát bámulom közben. Ki kell tudjak nézni a válla fölött. De a magasság önmagában nem hátrány, bár modell alkatú nőt nehéz úgy fogni. De nektek azért nem jut nő mert felszínes gyökerek vagytok, nem azért mert nem vagytok magasak.
2021. jún. 5. 18:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, nem elofizető. Látom, hogy valakik jelolgetnek, de nem tudom őket jobbra húzni, mert felugrik, hogy vegyem meg a Goldot. Kösz nem :D szóval fogalmam sincs kik jelölnek, és vissza se tudok jelölni. :D maradt az, hogy nézegetem az adatlapokat, amiket feldob az alkalmazás.
2021. jún. 19. 11:55
 17/19 anonim ***** válasza:
4%

"Csomó magas pasinak nincs nője mert nem helyes vagy félénk vagy más baj van vele, és csomó alacsonynak van, mert amúgy jó személyiségű, helyes."

Szerintem nem arról volt szó hogy milyen magassággal milyen esélyek vannak az ÉLET-ben, hanem arról hogy milyen adottságokkal, vagy annak hiányával milyen esélyek vannak a TINDER-en.

Tehát az hogy esetleg bármilyen külsővel is párt lehet találni nem jelent sikert a Tinderen, ahol csak és kizárólag a külső számít.

Nincs igazam szerintetek?

2021. jún. 19. 17:09
 18/19 anonim ***** válasza:
17 Akkor talán nem a tinderen kéne ismerkedni. Aki mazochista az ne sírjon ha fáj.
2021. jún. 19. 17:15
 19/19 anonim ***** válasza:

18#

Jogos, nem tagadom

2021. jún. 19. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!