Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen nagyobb a siker vidéken, vagy ez csak véletlen volt?

Figyelt kérdés
ugyebár Pesten tindereztem, inkább kevesebb sikerrel, nagyon kevés egyezés volt. Furcsa módon mikor vidéken voltam, mintha jobb lettek volna az eredmények. Ez csak véletlen volt? Vagy a vidéki lányok nem annyira válogatósak, mint a Pestiek?
2018. szept. 30. 09:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Kevesebb a választék, ennyi.
2018. szept. 30. 09:29
 2/9 anonim ***** válasza:
8%

Vigyázat, itt nem lehet logikusan és racionálisan beszélni, tapasztalatokat összevetni.

Igen, vidéken könnyebb, mert a csajok az elérhető szűkösebb kínálat miatt valamivel kevésbé válogatósak, mint Pesten. Ugyanazért az eredményért kevesebbet kell nyújtani, vagy más szóval ha ugyanannyit nyújtasz, mint Pesten, többet kaphatsz.

Én és a gimis régi legjobb barátaim is vidékiek vagyunk (80 ezres városból), ők felmentek Pestre tanulni majd dolgozni, én pedig egy top 5 lakosságú nagyvárosban tanultam és élek, de sokat járok hozzájuk Pestre (évi 3-4 hetet biztos ott vagyok) és ők is mondják a különbséget a pesti és vidéki nők közt és én is látom személyesen is.

25/F

2018. szept. 30. 09:30
 3/9 A kérdező kommentje:
de nagyobb városokban történt: Székesfehérvár, Szeged, Debrecen.
2018. szept. 30. 10:05
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Én Szegeden élek, de Debrecent is ismerem.

Ezek is ég és föld Budapesthez képest. A fővárosban tízszer annyian élnek, mint az utána következő nagyvárosban. Tízszer! Magyarországon BP semmivel össze nem hasonlítható.

2018. szept. 30. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Vidéken élek, nagyobb városban. Több, mint 2 év alatt 3 match lett a Tinderen, ebből 3nak írtam, egy megszűntette a "párban állást", 2 nem reagált semmit. Ezt nem nevezném nagy siker rátának. (31/F)
2018. okt. 3. 20:11
 6/9 anonim válasza:

2 év alatt 3 match??? Ez igen...

Egy hétig se volt letöltve, abból max. napi 2-szer fél órát volt letöltve, csak azt húztam jobbra, kb. 500 match 3-4 nap alatt.

Úgy hogy vidéki vagyok...

2019. febr. 11. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: gondolom nő vagy. Az másabb :)
2019. febr. 13. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont, hogy Pesten van több match (és a pesti lányok is nyitottabbak pl. bulikban), mivel vidéken értelemszerűen kevesebben vannak fenn.
2019. febr. 13. 19:43
 9/9 anonim válasza:
Igen :)
2019. febr. 13. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!