Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok férfi miért hiszi azt,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért hiszi azt,hogyha elég gazdag lesz akkor vonzóbb lesz a nők számára?

Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 06:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
69%
Tényleg elfelejtettem, hogy sok Ironikus jár ide.
2022. okt. 31. 12:34
 22/33 anonim ***** válasza:
71%
Nem a pasi lesz vonzóbb de ha van pénzed bármilyen ronda vagy átlagos is vagy lehet nagyon szép csajod mert a legtöbb tényleg gold digger
2022. okt. 31. 12:52
 23/33 anonim ***** válasza:
62%
Mert önértékelési hibásak s tzdják h másként a kutyának nem kellenek
2022. okt. 31. 13:45
 24/33 anonim ***** válasza:
41%
Mert pénzért szinte bármit és bárkit megkapsz
2022. okt. 31. 14:21
 25/33 anonim ***** válasza:
17%

Oké, nézzük egyszerűbben. Mindkét hapsi rendes, aránylag jó külsővel. Az egyik csóró, a másik gazdag. Kivel járnál? Melyikhez mennél feleségül. Ma a pénzt miért kötik negatív jelzőkhöz? Én pl. krva sokat tanultam, és magán úton még kitanultam egy iskolában nem tanulható szakmát vagy jártasságot. Azzal akár napi 150-200EFt-ot is tudok keresni, de ehez előtte be kellett fektetnem cirka 5MFt-ot. Majd két évig tanulnom, majd legalább egy évig gyakorlatban elsajátítani a fogásokat. Tehát tettem azért hogy legyen a kezemben egy olyan alap, amivel tudok pénzt csinálni, és örömet is okoz.

Ha most én kikerülök a tárkereső piacra, én leszek a gazdag bunkó, senkiházi h*lyegyerek, szemben azokkal, akik a kisújjukat sem mozdították önmagukért? Tehát ők a jófiúk. Erről meg ennyit. Hogy a pénzről egyáltalán nyilatkozni tudj, előtte feljesszd már fel a pénzügyi intelligenciádat. Én elfogadom hogy a legtöbb embernél a pénz a szórakozás, a magamutogatás, a munka nélküli élet megtestesítője. Na nekik soha nem lesz, esetleg bűnözésből. Nekem a pénz eszköz, ami egy olyan dolog ami a tudásomat kamatoztatja, ami lehetőséget ad arra, hogy megvalósítsam a terveimet. Nekem a pénz pontosan olyan eszköz, ami tudással párosulva több pénzt hoz, ami meg nagyobb szabadságot biztosít. Miattam nyugodt lehetsz, nem a pénzemért szeretnek, az csak pluszt jelent! ;)

2022. okt. 31. 16:49
 26/33 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként a férfiakat nagyon megrontja a pénz… meg gyönyörű normális nőkkel is úgy viselkednek mint egy kapcaronggyal meg nárcisztikus vonasaik lesznek…

Én inkább járnék olyannal aki havi 250 ezret keres… konkrétan

2022. okt. 31. 16:58
 27/33 anonim ***** válasza:
82%

26. Általánosítasz. Nagy hiba, nem fog az életben előre vinni ez a meglátás. Ragaszkodsz egy olyan dologhoz, amit valójában te kreálsz a fejedben. A csóróknál is megvan aki kapcarongyként kezeli a párját, ebbe nyugodt lehetsz.

Az embert nem a pénze különbözteti meg a másiktól, hanem hogy van-e szíve, van-e lelke. Volt-e gyerekszobája, hogyan szocializálódott, milyen mintákat hordoz. Hogyan gondolkodik, milyen az értékrendszere. Ehhez meg nem kell pénz.

Amit te rossznak látsz a világból, az azért van, mert annak akarod látni, az a te démonod!

2022. okt. 31. 17:05
 28/33 anonim ***** válasza:
88%

Nem azt mondtam hogy a csórók mind jól bánnak a nőkkel…

De az fix hogyha apuci pici fia vagy és minden a se.ged alá lett tolva és a családod pénze miatt lefekszenek veled a ri..k akkor egy narci tuskó leszel és azt hiszed majd hogy körülötted forog a világ

Ugye a nők értéket a legtöbben, főleg a gazdagok a szepsegben merik de meg a nagyon szép nőkkel is szarul bánnak az ilyen újgazdag proli fiúk

De saját magától meggazdagodott férfit is hallottam már leriban.cozni engem is a hátam mögött csak mert nem jottem össze vele

És nem általánosítok, azt mondtam hogy a legtöbb férfi ilyen

2022. okt. 31. 17:39
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Én gazdag vagyok de egyszerűen béna a csajozàshoz :) Mondjuk nem hozom senki tudtàra lehet az a gond :D
2022. nov. 4. 21:56
 30/33 anonim ***** válasza:
76%

#29: Ilyenkor elgondolkozom, hogy tényleg ennyi troll van vagy megérett az emberiség a pusztulásra, mikor a gazdag ember abban látja az egyetlen megoldást, hogy a nők tudtára hozza a gazdagságát.

Ezernyi más lehetőség van rá. Ha gondolod, leírom privátban.

2022. nov. 5. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!