Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit nagyobb pocakkal már nem lehet vékony barátnőt találni?
181/142
33/F
Mai napi kajam 2 db (reggel 1 este 1) ivó joghurt , ebéd egy db banán volt.
És ezzel húzom ki a napokat, máskor is hasonló. Még 1000 kalóriát sem eszem. Rosszul vagyok állandóan , erős fejfajas. Kurv.ra nem eszem túl magam és egy deka fogyás nem látszik soha .
Kóla is kaja vagy a szörp, gyümölcslé.
Vagy, a kávé tejdzinhabbal, tejjel.
Egy főnyeremény... Kövér vagy, csóró, egészségileg kora 30 asan már gondjaid vannak (de orvoshoz nem mész),fél óránként hugyozni jársz... Ezek után, ha szintezünk, kb a fogatlab hajléktalan lehet a te szinted.
33 éves vagy, tedd már rendbe az egészségi allapotod... Egyetlen fiatal nő sem fog melletted így élni, se 60, se 120 kilós. Ennyire ne legyél már igénytelen magadra.
Kérdező, tapasztalatból mondom, hogy ilyen NINCS.
Engem is szar genetikával áldott meg a sors (nőként), borzasztó könnyen hizok, nehezen fogyok, mégsem vagyok 130 kg.
10 kg feleslegem van, sokat sportolok. Én is évekig ezzel mentegettem magam, hogy képtelen vagyok lefogyni. De a fénytől nem lehet hízni. Ha így lenne, az elletmondana a biokémia szabályainak.
Szóval vizsgáltasd ki magad és egyél normálisan, sportolj. A fogyásnál nem egy nap számít, hanem hetek, hónapok odafigyelése.
29
Te figyelj csak! Nálam ugyanez a baj! Hormon problémaim vannak.
120 kg vsgyok! Most, hogy ezt tudod, már kellek?
Én már arra is gondoltam hogy én olyan vagyok mint egy ritka betegség. Hogy bezàrnának és vizsgàlnának folyamatosan.
Én biztos vagyok benne hogy nem tehetek erről az állapotról. Volt hogy annyira keveset ettem huzamosabb ideig hogy elájulgattam/ Az epilepsziás roham szerű tüneteket csináltam . Szóval úgy képzeld el hogy én sokszor életemben annyira elvoltam már keseredve hogy tudatosan éheztettem magam. Minden szart kipróbáltam pl a turbó diétát és csak azt a port ittam egy hónapig , szilárd ételt nem vittem be a nyomromba, közben dolgoztam fizikai és munka után még a szobakerekparra is felületem! Eredmény ? Semmi! Csak gyarapodott a súly vagy épp 1-2 hónapig semmit nem változott se le se fel. Minden erőfeszítés ellenére se!
15 vagyok. Endokrinológus! Bulizd ki az orvosnál. Az hogy rosszul vagy szinte mérget vennék rá, hogy a cukor miatt. Amit csinálsz az meg nem diéta. Ha éhezteted magad csak rosszabb lesz. A banán aműgy is gyors felszívódású, fenyomja a cukrot aztán leesik, ebédre magában nem jó.
Nem porok, nem fogyókúrák... Dietetikus álltal beállítva (ha van papírod, hogy van valami hormonális gond a tb állja a konzultációt). Sport ugyan ez, ekkora túlsúllyal 1: ne várj gyors csodát 2: nagyon nem mindegy mit és mennyit, mert szétcseszi az izületeidet meg a szívet. Lehet gyógyszer is kell, van az a pont ahol már muszáj szedni, hogy helyretegye a hormonrendszert. Egyszer kell csak kikilincselni az orvosnál, hogy márpedig igen is labor és az alapján irányítson szakorvoshoz. Ha tényleg úgy van ahogy írod, hogy bármit teszel semmi és rosszulléteid vannak tessék utána menni, ha nemet mond akkor is. Ha más nincs felhívsz egy másik orvost, vállal-e. Ha igen átviszed a kartonodat oda (szabad orvosválasztás van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!