A sok magzatviz nagyobb pocakkal is jár?
Magzat víz súlya + magzat,képzeld bele egy lufiba.
Minél nagyobb a baba és minél több a magzatvíz annál nagyobb a lufid.Azaz a hasad.
Hú de okosak vagytok. Nyilván. Ehhez nem sok IQ kell.
Csak arra értettem hogy a több magzat víz ennyi súlyt jelent és térfogat nagyságot hasban?
B*zdmeg, ne idegesíts.
Feltettél egy alapvetően is ostoba kérdést: "A sok magzatviz nagyobb pocakkal is jár?"
Természetesen igen,és ennyit számít a magzatvíz is..
Újabb agyatlan kérdés,ugyan az: "Csak arra értettem hogy a több magzat víz ennyi súlyt jelent és térfogat nagyságot hasban?"
IGEN.Ha több a magzatvíz akkor nagyobb a hasad.Ne dobálózz már itt te is az IQ-s szövegeiddel,ha eleve hülyeségeket kérdezel.
Persze,hogy nagyobb a hasad,ha több a magzatvíz.És súlyra is nagyobb vagy tőle,igen.Mert az,hogy van benned X liter plusz víz azt jelenti,hogy X kilóval nehezebb is vagy.
Nekem nem terhesen, egy bő 30 dkg-os kajától is nagyobbnak látszik az amúgy lapos hasam. 🤷♀️
Azt mi nem tudjuk, hogy neked mennyi az a sok magzat víz, meg azt sem, hogy mennyire nagy a hasad. Ha a doki ezt mondta, akkor lehet, hogy így van. Vagy csak nem akart sértegetni, mert majd szülés után leadod a felesleget.
Köszi az infót, bár pont hidegen hagy, hogy hány kiló van rajtad :D
A kérdésedben megadott hiányos információk alapján próbál csak az ember TALÁLGATNI, hogy mitől lehet nagy a hasad. De amúgy igen, a gdm egyik velejárója lehet például a sok magzatvíz. (Több magzatvíz = nagyobb has. Newton IV.törvénye.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!