Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hordtok poncsot pocakosan,...

Hordtok poncsot pocakosan, akar mar nagyobb pocakkal? Hogy all, hogy erzitek magatokat benne?

Figyelt kérdés

Ismet telen leszek nagypocakos, az elso babammal is igy volt. Akkor a telet a regi kabatomban toltottem, amit mar csak kigombolva hordtam, borzasztoan allt, de nem akartam telikabatra kolteni ket honap miatt.

Most eszembe jutott, hogy mivel itt igen enyhe a tel (kulfoldon elunk), soha sincs minusz fok, igy talan ezt a terhesseget egy poncsoval is kihuzhatnam telen, vastagabb kotottel, esetleg kapucnissal, ami ala felvehetek egy vastag pulcsit es mar nem is fazok.

Szerintetek jo otlet?

Rajtatok hogy all?

Nem elonytelen? (Magas vagyok es vekony, pocak nelkul jol all.)

Fontos kismamaknak valot venni, vagy egy nem-kismamas poncsoban is van eleg hely a babapocaknak is?

2009. aug. 21. 13:57
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én decemberben szültem és pont ezért ősszel vettem egy garbós,hosszú ujjú poncsót.Kényelmes volt,nem túl meleg,lehetett alá öltözni.Sokan nem is vették benne észre amikor 7 hónapos terhes voltam:)Ez nem kismamás volt,csak 1 egyszerű darab.
2009. aug. 21. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!