Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit nagyobb pocakkal már nem lehet vékony barátnőt találni?
181/142
33/F
Kicsit?
Ha sportos és izmos is vagy akkor is 90 max 95 kg lehet az ideális. 50 kg. pluszban vagy ami nem kevés.
XDDDDD
Miért vársz el olyat, amit nem tudsz nyújtani? Miért nem felel meg a 160 centis, 120 kilós Anikó a zöldségesből?
70 kg túlsúly? Akkor szerinted egy 181 cm-es férfinak 70 kgnak kell lennie?
Hasonló kérdéseknél amikor az incelek példának hogy a nőknél most a trendi a 65-70 kilós tini fiú testalkat akkor pont az ellenkezőjét szoktátok írni! Hogy nektek nem kell kisfiú alkat. De tőlem meg elvarnád 5ös ?
Ha nem edzel, vagy edzettél, akkor valószínűleg incs rajtad 10-15 kg izom pluszban, szóval 70-80 kg-val lennél normál alkat.
És férfi vagyok.
17 éves koromtól kezdve folyamatosan része az edzés az életemnek. Szobakerekpár, futópad, evezőgép, ellipszis tréner, fekpad , kézi súlyzók.
Heti 2,3x vannak hasznàlva. Folyamatos a derék és oldal görcseim. Tuti tele vagyok akadályozó betegségekkel.
Akkor "csak" 50 kg túlsúlyod van. Jobb?
"Tuti tele vagyok akadályozó betegségekkel." Tessék akkor kivizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!