Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit nagyobb pocakkal már nem lehet vékony barátnőt találni?
Figyelt kérdés
181/142
33/F
2022. okt. 25. 10:14
21/43 anonim válasza:
Szerintem te nem tudod mit jelent a túlsúlyos
22/43 anonim válasza:
Mivel vagy előrébb tőlük? Sóvárogsz, kivizsgálatlan betegséged van, minimálbéres vagy, másfél mázsa vagy. El kell fogadnod, hogy ha nem változtatsz, akkor Anikó marad a "szinted."
-el sem hiszem, hogy szintezek, ez a sok incelkérdés mellékhatása. :/
23/43 anonim válasza:
20: de érted, összesen annyit írtál magadról pozitívumnak, hogy különleges. Az baromira lehet negatívum is. Amit leírtál, az alapján nem nagyon tudsz felmutatni a farkadon kívül semmit, ami miatt egy jó személyiségű, vékony, csinos nő téged választana.
24/43 anonim válasza:
III. fokú elhízás
Kívánatos szélsőértékek:
67.2 kg - 86.8 kg
25/43 anonim válasza:
Exemen volt kb 30 kg tulsuly megis nagyon szerelmes voltam bele.
Az mar mas sztori,hogy jol osszetort aztan kidobott 🙄
26/43 anonim válasza:
Szóval a 142 kg neked “kicsit nagyobb pocak”, de a 65 kg-s nő már túlsúlyos? :D Mulatságos vagy.
27/43 A kérdező kommentje:
“Erős a vázizmom. A nőknek jobban kell figyelniük az alakjukra hogy tetszenek a férfiaknak! “
Ez a ☝️vicc volt a gyakori Shrek kedvéért.
2022. okt. 25. 14:16
28/43 anonim válasza:
Haver,te valahol nagyon eltévedtél. Ilyen Lajcsi fizikumhoz az ő pénze is kell, ami neked jó eséllyel nincs. Úgyhogy rendezkedj be szépen a fogyásra. Most elkezded, májusra egy jó 30 kiló meg is lesz.
29/43 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem így működik. Sose feküdtem otthon a kanapén zabalva. Keveset eszek és amennyit tudok mozgok. Ha egészséges lenne a szervezetem akkor nem így néznék ki. A testalkatom tőlem független okok miatt ilyen.
2022. okt. 25. 14:57
30/43 anonim válasza:
Nagyon súlyos elhízás és a te hibád 100%, ha nem ennél annyit nem tudnál hízni, ez fizikai törvény, a semmiből nincs energia, ne zabálj mint egy koca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!