Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Ne csak a bombanőked vedd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ne csak a bombanőked vedd észre, adj esélyt átlagosoknak", ezt mondták már nektek? Ki számít bombanőnek? Mi van azokkal akik nem kategorizálnak?

Figyelt kérdés

Nekem, ha megtetszik valaki nem azért tetszik meg, mert bombanő és villogni akarok vele, hanem szeretném minél jobban megismerni, tartalmasan beszélgetni, jól érezni magam vele és, ha minden jól megy együtt lenni vele és tervezni vele, akár eljegyzéssel, házassággal, gyerekvállalással kapcsolatban is. Soha nem szoktam pontozni, nincs olyan kép a fejemben, hogy én már pedig 8 pontnál alacsonyabb csajnak nem adok esélyt, hanem vagy tetszik valaki vagy nem. Nekem eddig akik tetszettek, nem tetszettek soha nem pontoztam őket, soha nem mondtam olyat, hogy ő bombanő, a másik csúnyácska. Nem kategorizálok és azt se értem mások miért teszik ezt.

Barátaim néha azért csesztetnek, mert nem veszem észre az átlagosabb csajokat, szerintük nekem csak bombanő kell. Nem értik meg azt, hogy vannak akik tetszenek szívesen lennék velük és vannak akik nem tetszenek nem vonzanak, velük szívesen barátkozom, de többet nem szeretnék. Volt mikor netről próbálkoztam, esélyt adtam olyan nőknek akik nem tetszettek annyira, de esélyt adtam hátha szeretnék többet, nem éreztem semmit, volt aki nagyon szomorú volt miután érezte, hogy nem szeretnék tőle semmit, nagyon megsajnáltam és bántam, hogy találkoztam vele és ilyen rossz élményt adtam neki. Úgy vagyok most vele, hogy nem fogok így találkozgatni, mert mindig ugyanaz lesz a vége. Elkezdtem elég keményen edzeni, egy hónap alatt egyik barátom észrevette, hogy látszik rajtam a fogyás, kollegáim is kezdik látni a változást, ez nagyon jól esett és tavasszal tervezek profibb képeket csináltatni.

Olyan rossz érzés az, hogy barátaimmal nem tudok rendesen erről a témáról beszélgetni, mert szorongok amikor ezzel szembesítenek, hogy nekem túl magasak az igényeim. Az a gond, hogy nem érzem azt, hogy magasak lennének. Rettegek attól a gondolattól, hogy több hónapnyi, több évnyi edzés után ugyanitt fogok tartani, néha öngyilkos gondolatok is rám törnek. Tényleg nem érzem azt, hogy nekem csak bombanők kellenének, nem hiszek ezekben a kategóriákban, ha senki se beszélne erről soha ki nem találtam volna.

Ti hisztek ilyen kategóriákban? Pontoztok? Hülyének vagy deviánsnak látjátok azokat az embereket akik nem kategorizálnak, pontoznak?

2022. okt. 21. 18:42
1 2 3
 11/22 Gymnospermatophyta ***** válasza:

10: Persze, azt láthatja mindenki, hogy saját maga szerint ő milyen és a másik milyen. Meg objektíve is láthatja valaki kívülről. De ennél összetettebb a dolog. Mert mindenkinek más a szép, más alkat tetszik, satöbbi stb.

A nőknél is különböző, hogy ki a jó pasi. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak ami jó pasi, az nekem férfi szemmel átlagos lesz. Vagyis volt ilyenre példa. Volt egy lány, akivel beszéltem, szerintem szép és egy átlagos sráccal járt. Többen mondták neki, hogy nem illik hozzá, mert hogy ő mennyire átlagos stb. De ő helyesnek látta és nem érdekelte, hogy más mit mond. Rám is mondták már, hogy jó pasi vagyok, de biztosan nem gondolja mindenki így:D Baráti körömből is látom, hogy kinek mi számít jó csajnak, meg ő mennyire szép stb. hát nekem meg rohadtul nem jön be. Tehát ez annyira különböző...

Mindenkinek a saját maga szerint jól kinéző lányok és fiúk tetszenek. Lehet, hogy vannak úgy általánosságban elfogadott dolgok, miket lát egy ember általában szépnek a másikon. De eléggé szubjektív tud lenni. És sose tudjuk, hogy a másiknak mi tetszik, amíg meg nem próbáljuk. :)

És akkor még nem vettük bele az országhatáron túli régiókat, ha valakinek az is játszik. Egy dél-amerikai, filippinó vagy thai lánynál lehet jobb esélye van egy átlagosabb magyar srácnak is. Akkor is, ha szép. Mert az egzotikum (vagy más egyebek) vonzó lehet.

Természetesen ennek ellenére van az a több szemmel is látható különbség, ami nem sok eséllyel kecsegtet. Meg az a típusú lány, akinél nem nagyon érdemes próbálkozni (nem részletezem), de azért ezeken túl lehetnek lehetőségek. Lehet, hogy a kérdező az előbbi vagy utóbbi példába bele esik, ezt ugye nem tudjuk, semmi konkrétumot nem tudunk.

Szerintem.

2022. okt. 21. 23:02
 12/22 anonim ***** válasza:
18%

A gyks férfiak többsége balfasz , de azért az igényeik az ègbe vannak.

A kérdés is ezt reprezentálja.

Mèg mielőtt a nőket szídnàtok ahogy szoktàtok , férfi voltam.

2022. okt. 25. 11:36
 13/22 A kérdező kommentje:

Na ez az a vonzalom nem úgy működik, hogy én elhatároztam, hogy nekem csak a "bombanők" fognak bejönni és esélyt se adok átlagosoknak. A vonzalom nem tudatosan és akaratosan működik. Milyen érdekes mindig azok szembesítenek ezzel az adj alább az igényeidből mantrázással akiknek nem voltak problémái vagy jó génekkel születtek vagy szerencséjük volt, de nem értik meg, hogy a valóságban nem működik. Ezért kezdtem a küllememmel foglalkozni edzeni, jobban odafigyelni mit eszek, kerülni a cukros dolgokat, igényes borbélyhoz járni, hogy legyen valami változás az életemben.

Szeretnék én is abban hinni, hogy mindenkinek más a szép és nem mindenkinek ugyanaz tetszik és remélhetőleg ez így is van, de szeretnék fejlődni és jobb lenni több dologban. Tapasztaltam milyen egy rossz kapcsolat a szüleimmel, apám öngyilkos lett mikor egész kicsi voltam, anyám egy gyors lefolyású betegségben meghalt, én meg nem kaptam meg azt a családi légkört, szeretetet amit meg kellett volna kapnom, és nem szeretném, ha majd a gyerekem is újra ezt megtapasztalná. Ha ehhez bombanő kell, akkor bevallom őszintén nekem bombanő kell, engem nem érdekel ki mit, hogy címkézz, kategorizál, boldogságom a tét és majd a gyerekem élete. Ezért nem érdemes szerintem lejjebb adni, nem csak a saját, de mások életét is tönkre lehet tenni ezzel.

2022. okt. 25. 11:40
 14/22 A kérdező kommentje:
#12 Aha tehát akkor te is az a fajta ember vagy, aki azzal okoskodik, hogy lejjebb kéne adni, de te nem szenvedtél ilyen problémákkal. Tegyem tönkre az életemet, társamat majd a gyerekemet is egy rossz kapcsolattal, ugye?
2022. okt. 25. 11:43
 15/22 anonim ***** válasza:
12 de mi a célod ezzel?! Azt hiszed jön egy csaj aki rád ír priviben és szexet ajánl amiért ugyanolyan tossz véleményed van az itteni pacákokról mint az itteni nők többségének?
2022. okt. 25. 15:03
 16/22 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy az ízléseddel nem tudsz mit kezdeni, de azt nem tudom elhinni, hogy nem tűnik fel neked, hogy csak a médiaideál szerint top nőkhöz mész oda, és tjátszod az agyad, hogy "de én ezt nézem, én nem pontozok"... annyit tudnék ajánlani, hogyha az van, hogy magadhoz képest jobb nőköz mész oda és visszautasítanak, akkor erről nem picsogsz akkor, hogy "jaj, de szomorú vagyok, amiért nincs csajom" meg nem használod lelkiszemetesnek a srácokat, ha meg ők ezzel jönnek, hogy add le az igényeidet maguktól, úgy, hogy te előtte nem panaszkodtál nekik, mondd azt, hogy "ezt hagyjátok abba, én ezekhez a nőkhöz vonzódom, nem tudom magam megerőszakolni, hogy más tetsszen, ne beszéljünk erről".

Ahhoz képest meg, hogy rinyálsz, hogy a barátaid nyertek a genetikai lottón, ahhoz képest reálisabban látják a világot és kevésbé felszínesek meg kevésbé válogatósak, mint te. Nemcsak a külsejüknek köszönhetik a sikert - lehet, hogy ilyen szempontból van szerencséjük, hogy nemcsak a tiptop, közízlés szerint 10/10-es csajok tetszenek nekik.

2022. okt. 25. 18:25
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

#12 voltam Nekem is meg van a törtènetem , hogy miért vagyok itt - aztán ràszoktam.

Tisztelet a kivételnek , de, szerintetek normális?:

- 25 éves srác akinek sose volt nője

- a barom aki beir hogy nettó X nem elég a nőnek , kérdés

- alkoholista skizo Balázska

- aki beir hogy x y autómárka elég a nőknek

- aki belinkel egy insta profilt , hogy mi kell egy ilyen nőnek

- mèg ha normális is a kérdés ,mindentudó incel beokoskodik , hogy már pedig így van ahogy gondolja

- incel férfiak akik követelik a nők újraelosztását

- a dagadt gyerek akinek vékony nő kell

- nő imitatorok, akik valójában fusztrált férfiak kèrdèsei

Krva szar a sikeres férfiak statisztikája itt, akárhogy nézzük

2022. okt. 25. 19:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
17: kifelejtetted azt, hogy "eccerű melós / nettó 200-at kereső miért nem jó a csinos vékony nőknek / diplomás nőknek?", meg a "mi az a nettó fizu, amitól a nő mindent elvisel egy pasitól?", illetve 45F (bár lehet, már 46 :D) bestof
2022. okt. 25. 19:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
#18 szerintem a nettó 200 is szinten az alkesz skizo Balázska nevèhez fűződik.
2022. okt. 25. 20:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Bomba nő: akit a társadalom kiemelt szépnek. Reklámozzák őket, modellek, stb.

Ha a társadalom a ducibb narancsbőrös hölgyeket emelte volna ki, akkor ők lennének a bombák. A narancsbőr csak egy példa.

2022. okt. 26. 11:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!