Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet a mai világban ismerkedni?

Figyelt kérdés
Fejlődik a világ persze.. van több "társkereső app" de ezeket a legtöbben csak instagramm követő gyűjtésére használják vagy a nők egónövelő célbol :D szórakozó helyek nincsenek.. sokan 3 műszakban dolgoznak egy gyárban.. mégis hol lehetne ismerkedni? 27/F
nov. 29. 22:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Akár itt is. f.
nov. 29. 22:28
 2/17 anonim ***** válasza:
53%
Könyvtár
nov. 29. 22:45
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
Bárhol, ami nem otthon van.
nov. 29. 22:55
 4/17 anonim ***** válasza:
48%
Leginkább társaságban, házibulik, tanfolyamok, hobbi, rendezvények stb. Ha nem mozdulsz ki otthonról, akkor online. Ha csak munkába jársz akkor ott. Egyébként bárhol lehet, ahol találkozol más emberekkel. Egészen abszurd helyeken is megeshet, pl orvosi váróban, tömött villamoson stb.
nov. 29. 23:05
 5/17 anonim ***** válasza:
Ahol jársz és van nő a közelben
nov. 29. 23:40
 6/17 anonim ***** válasza:
Szervezz házibulit és ott.
tegnapelőtt 01:26
 7/17 anonim ***** válasza:
35%
Társaságban. Fesztiválokon, könyv klubbokban, tánciskolában, nyelviskolában, tanfolyamokon, előadásokon, kiállításon, társasjáték esteken, túra- és kirándulós csoportokban, csoportos edzéseken, swinger klubban... Csak van valamilyen hobbid (ha nincs, akkor válassz egyet) és keress pl. Facebookon csoportokat, amelyekhez élőben is csatlakozhatsz.
tegnapelőtt 02:04
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
3#: Részbenigaz, de pl.: ma már neten is lehet ismerkedni.
tegnapelőtt 06:40
 9/17 anonim ***** válasza:
31%

Komolyan mondom nem is értem az ilyen kérdéseket.

Bárhová mentem/megyek nőkkel kommunikálok

Iskola, munkahely, szórakozóhely (disco,kocsma stb)vonaton a MÁV annyit kêsik,hogy az emberek kínjukban már nem tudnak mást csinálni elkezdenek beszélgetni egymással

tegnapelőtt 08:34
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy interneten is lehet. Próbáltam már a badoot, tindert facebook társkeresőt, de mint írtam a legtöbb nő csak az insta profilját hirdeti beszélgetni/ismerkedni nem lehet. Bulihely még nincs itt a közelben 😀 szóval ha itt akad valaki (nő )akkor szívesen ismerkednék 27F
tegnapelőtt 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!