Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt olyan 40 körüli...

Vannak itt olyan 40 körüli nők, akik introvertáltak, szociális fóbiásak, és feketebáránynak érzik magukat ebben az elfuserált világban, és hasonló típusú pasikkal ismerkednének? Privátban is írhattok nekem nyugodtan, ha gondoljátok. /47F/

Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 13:20
 1/10 anonim válasza:
Ennyi idős korra már illik az embernek túltennie magát az „egész világ szar és csak én vagyok különleges” érzésen. Nem bántásból mondom, de előbb valami terápiára érdemes lenne járnod, mert aki a problémáihoz keres társat, az mindig azon kapja magát, hogy a problémák hatványozódnak...
2021. máj. 5. 14:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Természetesen én is követtem el hibákat, saját magam miatt is tartok ott, ahol, nem mindenért a világot, a társadalmat és az emberiséget okolom. Csak kíváncsi lennék, hogy a hozzám hasonló nők hogyan élik meg a mindennapjaikat ebben a kesze-kusza világban.
2021. máj. 5. 14:47
 3/10 anonim válasza:
Most akkor depis nőt keresel?
2021. máj. 5. 15:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát vagy legalábbis összességében nagyjából hasonlót hozzám.
2021. máj. 5. 15:45
 5/10 anonim válasza:
Aztán együtt depiztek és lesztek öngyik?Nem hangzik jól.Neked olyan kell aki tojik a világra,és nem búskomor.
2021. máj. 5. 16:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Öngyi nem szeretnék lenni azért én sem, pár célom azért még volna ezen a világon.
2021. máj. 5. 16:37
 7/10 anonim válasza:
Még annál is olyanabb vagyok.Korban ahogy írtad, meg jellemben is. De nem ok nélkül vagyok ám visszahúzódó!Hanem mert irtó ronda vagyok.Nekex vajon mi okod rá, hogy elkülönülj az emberektől?
2021. máj. 5. 22:46
 8/10 anonim válasza:

7-eshez én is csatlakoznék :D Szintén baromi rondának tartom magam. De én nemcsak emiatt vagyok visszahúzódó..

Kedves kérdező, te miért érzed magad fekete báránynak, a világot meg elfuseráltnak?

2021. máj. 6. 02:42
 9/10 A kérdező kommentje:

7-esnek:

Hát igen, nekem is megvannak az okaim, pl. alapból nem igazán szeretek emberek közt lenni, inkább csak olyanok társaságát kedvelem, akiknek hasonló a felfogásuk az enyémhez. Ez a rondaság dolog meg relatív, mert én is annak tartom magam, hiába mondták már többen is, hogy szerintük nem vagyok az. Ez főleg önbizalomhiány lehet nálunk. Meg hát ugye egyre több a gonosz, rosszindulatú, kötekedő, okoskodó és irigy ember is már, emiatt is próbálok elkülönülni az emberek nagy részétől.

2021. máj. 6. 06:51
 10/10 A kérdező kommentje:

8-asnak:

Te még miért vagy visszahúzódó? Már ha nem titok.

Feketebáránynak pl. azért érzem magam, amiket leírtam a 7-es válaszolónak, ill. azért is mert nem feltétlenül követem mindig az általános társadalmi normákat. És hogy miért tartom elfuseráltnak a világot? Nos ezt is leírtam a 7-es válaszomnál. Az emberek ahelyett, hogy összetartanának egymással, inkább egyre jobban széthúznak.

2021. máj. 6. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!