Vannak itt olyan 40 körüli nők, akik introvertáltak, szociális fóbiásak, és feketebáránynak érzik magukat ebben az elfuserált világban, és hasonló típusú pasikkal ismerkednének? Privátban is írhattok nekem nyugodtan, ha gondoljátok. /47F/
7-eshez én is csatlakoznék :D Szintén baromi rondának tartom magam. De én nemcsak emiatt vagyok visszahúzódó..
Kedves kérdező, te miért érzed magad fekete báránynak, a világot meg elfuseráltnak?
7-esnek:
Hát igen, nekem is megvannak az okaim, pl. alapból nem igazán szeretek emberek közt lenni, inkább csak olyanok társaságát kedvelem, akiknek hasonló a felfogásuk az enyémhez. Ez a rondaság dolog meg relatív, mert én is annak tartom magam, hiába mondták már többen is, hogy szerintük nem vagyok az. Ez főleg önbizalomhiány lehet nálunk. Meg hát ugye egyre több a gonosz, rosszindulatú, kötekedő, okoskodó és irigy ember is már, emiatt is próbálok elkülönülni az emberek nagy részétől.
8-asnak:
Te még miért vagy visszahúzódó? Már ha nem titok.
Feketebáránynak pl. azért érzem magam, amiket leírtam a 7-es válaszolónak, ill. azért is mert nem feltétlenül követem mindig az általános társadalmi normákat. És hogy miért tartom elfuseráltnak a világot? Nos ezt is leírtam a 7-es válaszomnál. Az emberek ahelyett, hogy összetartanának egymással, inkább egyre jobban széthúznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!