Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két éve viszonzatlanul szeretek valakit, akinél esélyem sincs. Hogy lehet ezen továbblépni?
A srác a szaktársam. Nem tudom elkerülni, egy évfolyamon vagyunk, nagyon kevesen vagyunk a szakon, ezért minden tárgyból csak egy időpont van. Nehezítő tényező, hogy emiatt a baráti körünkek van említésre méltó közös része. Barátilag jóban vagyunk, ha eltekintünk attól, hogy én Én próbálok túllépni, randizgattam, de semmi, egyszerűen nem megy. Az a baj, hogy mindenkiben azt keresem, hogy legyen olyan, mint ő, ami lehetetlen. Mindenkit hozzá hasonlítok tudatalatt, és senki sem olyan nyilván.
Viszont nincs esélyem nála. Azt tudom, hogy van párja. És bár nem mondta, de én rájöttem arra, hogy ráadásul egy fiúval van együtt. (Az instastory nagyon árulkodó. Mármint ilyenek, hogy kézfogós kép, amin az egyik kép egyértelműen azé a srácé, akibe bele vagyok zúgva, a másik kéz meg láthatóan nem női. Meg a tavaly karácsonyi fotó egy puzzleről, amin ő és egy másik srác van, és csókolóznak)
Nyilván oké, ennyiből nem egyértelműen meleg, lehet épp biszex is, de nem akarok az örökkévalóságig egyedül lenni, hátha pont szakítanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!