Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Két éve viszonzatlanul szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két éve viszonzatlanul szeretek valakit, akinél esélyem sincs. Hogy lehet ezen továbblépni?

Figyelt kérdés

A srác a szaktársam. Nem tudom elkerülni, egy évfolyamon vagyunk, nagyon kevesen vagyunk a szakon, ezért minden tárgyból csak egy időpont van. Nehezítő tényező, hogy emiatt a baráti körünkek van említésre méltó közös része. Barátilag jóban vagyunk, ha eltekintünk attól, hogy én Én próbálok túllépni, randizgattam, de semmi, egyszerűen nem megy. Az a baj, hogy mindenkiben azt keresem, hogy legyen olyan, mint ő, ami lehetetlen. Mindenkit hozzá hasonlítok tudatalatt, és senki sem olyan nyilván.

Viszont nincs esélyem nála. Azt tudom, hogy van párja. És bár nem mondta, de én rájöttem arra, hogy ráadásul egy fiúval van együtt. (Az instastory nagyon árulkodó. Mármint ilyenek, hogy kézfogós kép, amin az egyik kép egyértelműen azé a srácé, akibe bele vagyok zúgva, a másik kéz meg láthatóan nem női. Meg a tavaly karácsonyi fotó egy puzzleről, amin ő és egy másik srác van, és csókolóznak)

Nyilván oké, ennyiből nem egyértelműen meleg, lehet épp biszex is, de nem akarok az örökkévalóságig egyedül lenni, hátha pont szakítanak.

nov. 30. 02:43
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Amíg nem találkozol egy még jobban kinéző pasival, addig nem fogod elfelejteni.
nov. 30. 07:32
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Ne legyen köztetek barátság, csak annyit beszélj, találkozz, amennyit muszáj, egyébként szépen köszönj el. Kerüld el a találkozásokat, Facebookon, instán ne keresd, teljesen ignoráld. Ne ábrándozz róla, gyorsan hesegesd el a gondolatot, élj tartalmas életetet, ne csak ő létezzen. Idővel el fog múlni.
nov. 30. 07:58
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Szedd össze magad
nov. 30. 08:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Volt már nekem is plátói szerelmem. De azon a ponton, amikor realizálom, hogy pl. meleg, ahogy írtad, az nekem tuti a teljes kiábrándultságot hozná. Én nem is értem, amit írsz. Hogyan lehetséges ez? Hogy ennyire csak őt akarod. Valami beragadt a fejedben, de akkor az nem a valós helyzet, hanem valami, amit a fejedben kreáltál és ő lett a fizikai valóságban a megtestesítője, rá vetíted ki a vágyadat.

Szerintem bátran kérdezz róla, hogy van e párja, ki a szerencsés, stb. Ha barátok vagytok, ez belefér. Ha tőle hallod és nem csak erősen feltételezed, akkor az talán észhez térít.

nov. 30. 08:37
 5/6 A kérdező kommentje:

#1 Jobban kinézővel találkoztam már. Szerinted két évig megmaradnak a viszonzatlan érzések, ha valaki csak a kinézetet látja a másiknak?

#2 A szociális életem nagyrésze az egyetem városában úgy néz ki, hogy a baráti társasággal megyünk valahová. Az a baráti társaság közös. Kb ki kéne lépnem a baráti társaságból, hogy jelentősen kevesebbet találkozzunk. És akkor még így is az van, hogy kb az összes óránk közös, dumálunk szünetekben.

#4 Ő már mondta, hogy van párja, nem én hoztam fel, csak egy ilyen na és ki mit csinált a hétvégén beszélgetésben említette meg. Ha jobban rákérdeztem, hogy ki a szerencsés, akkor nem ment bele jobban a témába, terelte a kérdést. De neki más kontextusban volt olyan megnyilvánulása, hogy ha ő meleg lenne, nem vállalná fel, mert sok a homofób rokon.

nov. 30. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:
43%
Biztos ducikás vagy a kiszemelt szerelmed meg 185/72 jóképű nagydumás
nov. 30. 11:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!