Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nehéz ilyen nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz ilyen nőt találni? Hogy kéne keresni?

Figyelt kérdés
Olyan fiatal nőt keresek, aki nem szexel, legalábbis behatolásos szex nincs, de minden mást szeret és igényel. Intimitás, csók, simogatás, intim részeken is.

nov. 29. 19:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Posztold ki facebookra.
nov. 29. 19:50
 2/15 anonim válasza:
83%
Hát szerintem 10-es szinten nehéz mert a nők - ugyanúgy mint a férfiak - alapvetően szeretnek dugni. Persze elvannak a kinyalással / leszpással, de olyan aki a behatolást soha nem igényli ritka mint a fehér holló.
nov. 29. 19:53
 3/15 anonim ***** válasza:
40%
Miért nincs szex?
nov. 29. 19:53
 4/15 anonim ***** válasza:
52%

Egyébként egy szűz lany főleg a legelején nem biztos, hogy szeretné lehet elég neki első körben amit leírtál.

De engem érdekel miért csak ezeket szeretnéd vele? ( nem azért mert baj lenne vele csak ritka és érdekel a miértje,ha elmondod akár privibe)

nov. 29. 19:56
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
Mi a baj? Impotens vagy?
nov. 29. 19:57
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, sajnos én is erre gondoltam. Maradok egyedül.
nov. 29. 20:39
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Még fiatal is legyen lol! Egyébként nem muszáj egyedül maradnod, találhatsz hatalmas szerencsével olyat is, akinek nagyon alacsony a libidója, vagy kifejezetten fél a szextől, taszítja, és csak az izgatja amikről írtál. Aszexualitás egy skálája is lehet hasonló. Aztán sok sikert hogy megtaláljátok egymást, közel is lakjon, sőt még be is jöjjetek egymásnak, mert azért az még ehhez is szükséges. Szóval nem lehetetlen, de tűt a szénakazalban. Még normálisan működő kapcsolatot is egyre nehezebb összehozni manapság, nemhogy ilyen speciális típusút.
nov. 29. 21:12
 8/15 A kérdező kommentje:

Bocs, hogy fiatalon fiatalt szeretnék.

nov. 29. 21:39
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem azért mondom, tőlem aztán nem kell bocsánatot kérj :D De várj, akkor kifejtem, mert úgy látszik nem érted ez miért nehezítő körülmény. Egy fiatal és főleg jó nőnek a lábai előtt hever az egész világ! Végtelen számú lehetőségek, a legértékesebb időszaka, sőt sokszor akkor fedezi fel csak úgy igazán a saját szexualitását is. Szóval izgalmas időszak, és a többségnek nagyon is szex alapú. Remélem így már érted, hogy miért emeltem ki.
nov. 29. 21:45
 10/15 A kérdező kommentje:
Eddig is értettem, azért is írtam a 6-os kommentet.
nov. 29. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!