Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Ne csak a bombanőked vedd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ne csak a bombanőked vedd észre, adj esélyt átlagosoknak", ezt mondták már nektek? Ki számít bombanőnek? Mi van azokkal akik nem kategorizálnak?

Figyelt kérdés

Nekem, ha megtetszik valaki nem azért tetszik meg, mert bombanő és villogni akarok vele, hanem szeretném minél jobban megismerni, tartalmasan beszélgetni, jól érezni magam vele és, ha minden jól megy együtt lenni vele és tervezni vele, akár eljegyzéssel, házassággal, gyerekvállalással kapcsolatban is. Soha nem szoktam pontozni, nincs olyan kép a fejemben, hogy én már pedig 8 pontnál alacsonyabb csajnak nem adok esélyt, hanem vagy tetszik valaki vagy nem. Nekem eddig akik tetszettek, nem tetszettek soha nem pontoztam őket, soha nem mondtam olyat, hogy ő bombanő, a másik csúnyácska. Nem kategorizálok és azt se értem mások miért teszik ezt.

Barátaim néha azért csesztetnek, mert nem veszem észre az átlagosabb csajokat, szerintük nekem csak bombanő kell. Nem értik meg azt, hogy vannak akik tetszenek szívesen lennék velük és vannak akik nem tetszenek nem vonzanak, velük szívesen barátkozom, de többet nem szeretnék. Volt mikor netről próbálkoztam, esélyt adtam olyan nőknek akik nem tetszettek annyira, de esélyt adtam hátha szeretnék többet, nem éreztem semmit, volt aki nagyon szomorú volt miután érezte, hogy nem szeretnék tőle semmit, nagyon megsajnáltam és bántam, hogy találkoztam vele és ilyen rossz élményt adtam neki. Úgy vagyok most vele, hogy nem fogok így találkozgatni, mert mindig ugyanaz lesz a vége. Elkezdtem elég keményen edzeni, egy hónap alatt egyik barátom észrevette, hogy látszik rajtam a fogyás, kollegáim is kezdik látni a változást, ez nagyon jól esett és tavasszal tervezek profibb képeket csináltatni.

Olyan rossz érzés az, hogy barátaimmal nem tudok rendesen erről a témáról beszélgetni, mert szorongok amikor ezzel szembesítenek, hogy nekem túl magasak az igényeim. Az a gond, hogy nem érzem azt, hogy magasak lennének. Rettegek attól a gondolattól, hogy több hónapnyi, több évnyi edzés után ugyanitt fogok tartani, néha öngyilkos gondolatok is rám törnek. Tényleg nem érzem azt, hogy nekem csak bombanők kellenének, nem hiszek ezekben a kategóriákban, ha senki se beszélne erről soha ki nem találtam volna.

Ti hisztek ilyen kategóriákban? Pontoztok? Hülyének vagy deviánsnak látjátok azokat az embereket akik nem kategorizálnak, pontoznak?

2022. okt. 21. 18:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
nem igazán hiszek az ilyesmiben hogy "pontozás", nyilván azért hasonló "szintű" lányt kerestem, nem is jönnek be azok, akikre mindenki nyáladzik hogy 10/10, nem gondolom hülyének azokat akik pontoznak, de semmi értelme nincs, a fenti kérdést pedig még nem tették fel nekem, mert nem ilyen kategóriában keresgéltem sose
2022. okt. 21. 18:50
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Akkor szoktak kiakadni az emberek ha konkrétan a ronda ember nem veszi észre a közte és az elvárása közötti kontrasztot!
2022. okt. 21. 18:54
 3/22 anonim ***** válasza:
51%

Ha valaki csak egy kicsit jobb nőt akar azt nem szokták annyira bírálni.

A nők vonzósági szintje úgy is valamivel a férfiak felett van!

2022. okt. 21. 18:56
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

En vegig jartam ezt a fogyas, edzes, profi kepes kort (45 kg fogyas). Nem lett konnyebb a tarskereses. Annyit ertem el vele, hogy kicsit elorebb szenvedek. Mar osszejonnek randik, de azok is ritkan es 1-2-nel tobb nem szokott lenni.

Kezdem ugy erezni, hogy mindenki valami tobbe-kevesbe tokeletest keres es nem azt keresik a masikban, hogy mitől lehetne jo egyutt lenni vele, hanem azt, hogy mitől lenne rossz (akar alaptalanul is) es az elso ilyen gondolatra mar offolnak. Ugyan ez van egy 10/10-es lánnyal, meg barmilyen kevesbe vonzoval, aki ugy hiszi, hogy helyzeti elonye van hozzad kepest.

Ne varj hatalmas csodat attól, hogy kulsore kikupalod magadat, mert ez onmagaban nem sokat garantal. Rosszabb esetben semmit, de nyilvan az sem mindegy, hogy milyen vagy alapjaraton.

2022. okt. 21. 18:58
 5/22 anonim ***** válasza:
12%
A bombanők észre sem vesznek úgyhogy ez nem fenyeget. Na de... a nők se csak a bombaférfiakat vegyék észre. :D
2022. okt. 21. 19:29
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Haverom exét hívtuk "Atombombának", de csak azért, mert a haver megcsalásáért atombombát dobtunk rá - igaz csak képzeletben.
2022. okt. 21. 19:45
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Látatlanban senki nem tudja megmondani, hogy magadhoz képest jó nőknél próbálkozol-e..

Konkrétan semmit nem írtál magadról, hány éves vagy, milyen magas, milyen alkatú stb és azok a lányok milyenek.

2022. okt. 21. 19:59
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem pontozod őket, még lehet tényleg így van és csak a feltűnően szép lányok tetszenek meg. Ha már többször is mondták a barátaid, valószínűleg van benne valami.
2022. okt. 21. 20:14
 9/22 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

8: Viszont erről az ember nem tehet, ugye. Azt sajnos nem mi választjuk meg, hogy melyik lány tetszik, melyik nem. A kérdezőnek is könnyebb lenne, ha csettintésre válogatás nélkül bejönne neki a bolygó össze csaja. Egyből lenne barátnője. Sajnos ez nem ilyen egyszerű:D

De rengeteg példát látni... átlagosabb srác szebb nővel és fordítva. (a pénzes dumát hagyjuk) Annyi ember van, annyi ízléssel, nem lehetetlen optimistán hozzáállni.

2022. okt. 21. 21:27
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, most az tök mindegy, hogy neked nem villogni kéne, meg te nem pontozol, hanem szimplán a jó nők tetszenek. Ezzel mindenki így van. Nem tehet róla persze az ember, de a nők sem tehetnek róla, hogy nekik meg a jópasi fog tetszeni, és vele jönnek össze.

Ha valakinek már a saját haverjai mondják hogy nagyok az elvárásai, akkor gyanús, hogy sokkal magasabb ligában lévő csajok után ácsingózik. Lehet játszani a hülyét, hogy ő nem ilyen kategóriákban gondolkozik, meg nem is érti mi a baj. De azért mindenkinek van tükre, a többségnek szeme is. Csak látja, hogy ő maga mennyire vonzó férfi, és hogy a kiszemelt nők ehhez képest reális elvárás, vagy az esélytelen kategória.

2022. okt. 21. 22:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!