Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltként hol, hogyan ismerkedtek 30-35 év felett?
Én most ilyesmit csinálok. Ha kíváncsi vagy részletekre, akkor írj bátran.
De kb keresgélj a hely csopirtokban/oldalakon és az fb eseményeknél olyan programokat, ahova el tudod képzelni, hogy elmenj.
Társasjátékest, tánc, futócsoport, tanfolyam, worshop, kvízest, aztán a bulik-koncertek ezerféle... konferenciák/szakmai események, túracsoport, kiállítás/megnyitó...
Ilyesmik vannak. Nem voltam minden témában és mindenhol, nem egyszerű ismerkedni se, ha nem vagy olyan típus, de alapvetően egy ilyen tematikus eseményen, ahol ilyen szűkebb téma/hobbi/érdeklődés hozza össze az embereket, ott kellemesebben lehet kezdeményezni bárkinél, adott a közös téma, és senki nem fog elzavafni téged, főleg ha érdeklődően tudsz hozzáállni. És ha mondod hogy először vagy ilyen eseményen, akkor meg pláne még segítőkészek is lesznek, és könnyen jönnek az érdeklődős kérdések is.
Szóval ja... rakd rendbe magad, tanulj meg az emberek szemébe nézve beszélni, kezdeményezni, és ne félj megtörni a jeget a bemelegítő kérdések után személyesebb, érzelmeket tartalmazó témákag is megkérdezni.
Az, hogy nőket akarsz megismerni, így kezdetben szerintem másodlagos. Tényleg kell a gyakorlat. De persze az is igaz, hogy akivel összeillesz, azzal sookkal könnyebb lesz beszélgetned.
Én is úgy erőltetem magamra a dolgokat, egyszerűen muszáj. Odáig már remekül megy élőben, hogy megnéznek, szemkontaktus, mosoly, de random védekezőmechanizmusom bekapcsol és elfordulok/lelépek a pasi közeléből.. nagyon rossz.
Néha nem tudok lelépni időben és megszólít egy tök rendesnek látszó férfi, én meg ellenszenvesen viselkedek, vagy beégetem magam valamivel.
Nekem vagy neten megy jól, ha már ismerem a másikat, tudom, hogy bejövök neki és "fölényben" érzem magam, akkor tudok normális lenni az első találkozón, csak odáig el is kell jutnom, mert gyakran megunom a netes csevegést és tehernek élem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!